tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacob Kjome <h...@visi.com>
Subject Re: Making progress..Tomcat now started - still getting 500 Status
Date Fri, 17 May 2002 13:44:57 GMT
you need to put $JAVA_HOME/lib/tools.jar in your classpath.

Jake

At 06:24 PM 5/17/2002 +0530, you wrote:

>Hi gary .. i think for this problem u need to include the tools.jar file in
>u'r class path !! try including that if u haven't and then we can see what
>else can be done if it still doesn't work
>
>vishal
>
>----- Original Message -----
>From: "Gary Frick" <gjfrick@hotmail.com>
>To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
>Sent: Friday, May 17, 2002 12:46 AM
>Subject: Making progress..Tomcat now started - still getting 500 Status
>
>
>Thanks to everyone for the help in sorting out the port contention problem.
>Changing the port designation did the trick.  Additionally, there was a
>rogue copy of Tomcat service running which I wasn't aware of.  So, now to
>the next problem (HTTP 500 Error).
>
>java.lang.NoClassDefFoundError: sun/tools/javac/Main
>
>I believe that my 'properties' files, environment vars, and classpath are
>correct, but I can't be certain. Can anyone assist with sorting this out?
>
>Thanks,
>Gary
>
>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message