tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Cassidy <dcass...@nisports.com>
Subject Re: Linux - high cpu usage/seg faults - SOLVED
Date Fri, 24 May 2002 08:04:34 GMT
Was the reason you tried the IBM JDK because of performance ?

I'm rather interrested in knowing if there is any difference in speed...

Ta

D


Joakim Ryden wrote:

>It was a rookie thing. :(
>
>The two servers were of course not identical. :) The problem machine did not
>have the libc compat libs installed. The funny thing is that IBM's jdk
>didn't give any indications about this whatosever. When I installed the sun
>jdk the catalina log immediately showed the error in loading the shared libs
>and things were easy from there... Oh well, at least it's resolved. :)
>thanks for your replies guys!
>
>--Jo  
>
>  
>
>>From: Phillip Morelock <subscriptions@phillipmorelock.com>
>>Reply-To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
>>Date: Thu, 23 May 2002 22:05:47 -0700
>>To: Tomcat Users List <tomcat-user@jakarta.apache.org>
>>Subject: Re: Linux - high cpu usage/seg faults
>>
>>try the sun jdk and find if there's a difference, would be the first thing
>>on my list.  Should be an easy "sniff test" or whatever.
>>
>>fillup
>>
>>
>>On 5/23/02 3:09 PM, "Joakim Ryden" <jo@our-own.net> wrote:
>>
>>    
>>
>>>Hey guys - 
>>>
>>>I just installed tomcat 4.0.3 on two identical (software wise) spanking new
>>>servers. One is working a treat and the other is completely hosed. :(
>>>
>>>I'm using the IBMJava2-131 jdk on both machines - the one machine having
>>>problems is an SMP machine. They are both running RedHat 7.2 - the only file
>>>touched after the rpm installation is /etc/tomcat4/tomcat4.conf to set up
>>>the correct paths. Starting up tomcat gives no errors in any logs but CPU
>>>usage immediately runs high - stays in the mid-upper 20's. Attaching strace
>>>to any of the running java processes shows a constant stream of:
>>>
>>>--- SIGSEGV (Segmentation fault) ---
>>>
>>>So I go to stop tomcat. Shut down script says OK but the processes don't go
>>>away although the catalina logs say otherwise. I'm not sure what else to
>>>look for? Can anyone point me in some sort of direction?
>>>
>>>Many thanks!
>>>
>>>--Jo
>>>
>>>
>>>--
>>>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>>>For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>>>
>>>      
>>>
>>--
>>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>>For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>>
>>
>>
>>    
>>
>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>
>  
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message