tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Gross" <cgr...@chessys.com>
Subject jk_nt_service with 4.0.1, can't find my web.xml
Date Mon, 08 Apr 2002 19:37:29 GMT

I found instructions on how to use the jk_nt_service from v3.2 with v4.0.1.
I followed the instructions and it seemed to work.  Tomcat starts
successfully but Tomcat is saying it can't find the web.xml for my webapp.
Its definitely there.  Here's whats in the log:

2002-04-08 15:04:37 ContextConfig[/MyApp]: Missing application web.xml,
using defaults only
2002-04-08 15:04:37 ContextConfig[/MyApp]: Added certificates -> request
attribute Valve
2002-04-08 15:04:37 StandardWrapper[/MyApp:default]: Loading container
servlet default
2002-04-08 15:04:37 default: init
2002-04-08 15:04:37 StandardWrapper[/MyApp:invoker]: Loading container
servlet invoker
2002-04-08 15:04:37 invoker: init
2002-04-08 15:04:37 jsp: init
2002-04-08 15:04:37 Internal Error: File /WEB-INF/web.xml not found
2002-04-08 15:04:58 StandardHost[localhost]: MAPPING configuration error for
request URI
2002-04-08 15:05:00 StandardHost[localhost]: MAPPING configuration error for
request URI

If I use startup.bat everything works fine.

-chris


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message