tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "digital synapse" <digita...@hotmail.com>
Subject Re: Apache 2.0 and Tomcat 4.0.3 integration help need
Date Wed, 24 Apr 2002 15:44:03 GMT
I did send you an email at your personal email with my output, just 
wondering if you received it ok?

-digitalsy


>From: Simon Stewart <sms@lateral.net>
>Reply-To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
>To: Tomcat Users List <tomcat-user@jakarta.apache.org>
>Subject: Re: Apache 2.0 and Tomcat 4.0.3 integration help need
>Date: Wed, 24 Apr 2002 12:18:23 +0100
>
>Curious. I take it that you're on a Linux box? Using gcc? And using
>the versions of the software that are linked to from the howto? If you
>are, then I'd be interested in seeing the output from steps 1-3
>(creating mod_webapp.so and libwebapp.so) Can you mail them to me
>privately? I don't think that the list wants to see screenfulls of
>output :)
>
>On Wed, Apr 24, 2002 at 06:52:28AM -0400, digital synapse wrote:
> > Yeah both those files are in the source tree in the /lib subdir. They 
>are
> > both greater than 0bytes. $APACHE_HOME is set in /etc/profile to
> > /usr/local/apache2. I can't even start apache due to this wa_pool 
>error....
> >
> >
> > -digitalsy
> >
> >
> > >From: Simon Stewart <sms@lateral.net>
> > >Reply-To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> > >To: Tomcat Users List <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> > >Subject: Re: Apache 2.0 and Tomcat 4.0.3 integration help need
> > >Date: Wed, 24 Apr 2002 10:38:49 +0100
> > >
> > >"wa_pool" is defined in libwebapp.so (wa_main.c fwiw) If you haven't
> > >deleted or cleaned the source tree, you might want to make sure that
> > >this file was compiled (there should be a "wa_main.o" file in the
> > >webapp/lib directory) You should also have a "libwebapp.so" file
> > >that's larger than 0 bytes.
> > >
> > >If either of those files are missing, it looks like the step 2 or the
> > >start of step 3 (which is basically doing the normal compile and then
> > >preparing libwebapps.o) failed. I know that you've probably done it,
> > >but is APACHE_HOME defined correctly?
> > >
> > >Regards,
> > >
> > >Simon
> > >
> > >On Tue, Apr 23, 2002 at 11:05:52PM -0400, digital synapse wrote:
> > >> I've tried to follow the tutorial by simon at
> > >> http://www.pubbitch.org/jboss.html, and it seems very detailed 
>however
> > >i've
> > >> run into a snag. when i add the  LoadModule webapp_module
> > >> modules/mod_webapp.so line into httpd.conf from apache2.035 (no i 
>didn't
> > >> get any errors while compiling the .so) when i try to do apachectl
> > >> configtest i get the following error:
> > >>
> > >> Cannot load /usr/local/apache2/modules/mod_webapp.so into server:
> > >> /usr/local/apache2/modules/mod_webapp.so: undefined symbol: wa_pool
> > >> Any ideas anyone?
>
>Cheers,
>
>Simon
>
>--
>"The other day I was playing poker with Tarot cards. I got a full house
>and four people died." --- Steven Wright
>
>--
>To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>




_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com/intl.asp.


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message