tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tomasz.Cio...@csiro.au
Subject RE: tomcat with ssl
Date Wed, 03 Apr 2002 03:54:27 GMT
I have noticed that there is no SSL keystore specified in the factory...
that will kill the SSL on startup, as it will try to laod SSL certificates
it wants to use...

regards
TMC


--
Tomasz M. Ciolek
Systems Administrator - CSIRO Entomology
Phone: 02-62464391 * Fax: 02-62464000
 

> -----Original Message-----
> From: Lawlor, Frank [mailto:Frank_Lawlor@AthensGroup.com] 
> Sent: Wednesday, 03 April 2002 13:39 
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: tomcat with ssl
> 
> 
> How are you trying to connect?
> What is the URL you are using?
> Is there anything in the logs?
> I assume you followed all the 
> directions in the How-to?
> 
> Frank Lawlor
> Athens Group, Inc.
> (512) 345-0600 x151
> Athens Group, an employee-owned consulting firm integrating technology
> strategy and software solutions.
> 
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: aki@yahata.com [mailto:aki@yahata.com]
> > Sent: Sunday, March 31, 2002 11:46 PM
> > To: Tomcat Users List
> > Subject: tomcat with ssl
> > 
> > 
> > I am configuring Tomcat with ssl.
> > 
> > my system is;
> > 
> > jakarta-tomcat-4.0.1
> > jsse-1_0_2-gl
> > j2sdk-1_3_1_03
> > 
> > 
> > I put  jcert.jar  jnet.jar  jsse.jar in $JAVA_HOME/jre/lib/ext.
> > My apache is OK with ssl, and also Tomcat without ssl.
> > 
> > When I take away <--- and --> from text below,
> > 
> > <!--
> >     <Connector 
> > className="org.apache.catalina.connector.http.HttpConnector"
> >                port="8443" minProcessors="5" maxProcessors="75"
> >                enableLookups="false"
> >                acceptCount="10" debug="0" scheme="https" 
> > secure="true">
> >       <Factory 
> > className="org.apache.catalina.net.SSLServerSocketFactory"
> >                clientAuth="false" protocol="TLS"/>
> >     </Connector>
> > -->
> > 
> > Tomcat seems ok to bootup, But can not connect from web 
> browser, just
> > keeping
> > timeout.
> > 
> > Wnen I coment out the text below;
> > 
> > <!--
> > <Factory className="org.apache.catalina.net.SSLServerSocketFactory"
> >                clientAuth="false" protocol="TLS"/>
> > -->
> > 
> > Tomcat works, but not with SSL.
> > 
> > Please someone help me?
> > 
> > Akihiro
> > 
> > 
> > --
> > To unsubscribe:   
> <mailto:tomcat-user-> unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For 
> additional commands: 
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > Troubles with the list: 
> <mailto:tomcat-user-> owner@jakarta.apache.org>
> > 
> > 
> 
> --
> To 
> unsubscribe:   
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message