tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Perala (MP)" <tper...@mnpower.com>
Subject W2000/isapi Redirection to Tomcat Problem
Date Sat, 06 Apr 2002 19:45:23 GMT
Gentlepeople,

I have previously installed Tomcat to work properly "behind" IIS.

I have now attempted to duplicate that success on another system.

In the latest case, I cannot get the isapi redirector to work.

The symptoms are...

//localhost/examples/jsp/index.html returns a 404 error.

The IIS log shows that this request was redirected as follows...
2002-04-06 19:30:48 134.156.64.5 - 134.156.12.86 80 GET
/jakarta/isapi_redirect.dll - 404
Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+5.01;+Windows+NT+5.0)

Tomcat is running, as the page properly displays if I
//localhost:8080/examples/jsp/index.html.

The isapi log appears to be unhelpful.  It contains only entries of the
form...
[jk_uri_worker_map.c (335)]: jk_uri_worker_map_t::uri_worker_map_close, NULL
parameter
[jk_uri_worker_map.c (185)]: In jk_uri_worker_map_t::uri_worker_map_free,
NULL parameters

I am unsure where else to look for clues.

The two machines were configured very closely to one another.  Both have
W2000 with SP2.

The differences between the new (non-working) machine and the older (working
machine) are...
	New machine has 9 additional MS hotfixes (although I am in the
process of systematically removing them).
	New machine is a dual-proc, 1.3GHz box, old one is a mono-proc
1.0GHz.

Any ideas on what to try would be appreciated.

Tim Perala
Minnesota Power
	

	

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message