tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bernd Prager" <Bernd.Pra...@viant.com>
Subject RE: WarpEngine configuration
Date Tue, 09 Apr 2002 18:52:27 GMT
Did you solved that issue?
I'm having two different installations and one is working fine
the other still doesn't do it right. I don't find the problem.
I'm obviously more stupid then I thought ...


> -----Original Message-----
> From: Gregory Whalin [mailto:gwhalin@whalin.com]
> Sent: Monday, April 08, 2002 4:50 PM
> ...
> 
> I am having the exact same problem.  I can run the examples, 
> but I can't
> view any of the HTML files that are a part of the examples webapp.  I
> posted about this problem earlier today and have not yet 
> received a reply.
> ...
> On Mon, 8 Apr 2002, Bernd Prager wrote:
> 
> > Hi,
> > 
> > I finally got the mod_webapp module running and the 
> examples provided
> > in the doc where you're supposed to see the '/examples/' directory
> > on port 80 is eventually working. I can also browse through 
> the 'images/'
> > directory
> > but the attempt to click on the 'jsp/' and 'servlets/' 
> links fails with
> > "The page you are looking for is currently unavailable.".
> > 
> > The tomcat logfile reports:
> > ----------- snip -----------------
> > 2002-04-08 16:18:42 WarpEngine[Apache]: Mapping request
> > 2002-04-08 16:18:42 WarpHost[localhost]: Mapping request for Host
> > 2002-04-08 16:18:42 StandardContext[/examples]: Mapping
> > contextPath='/examples' with requestURI='/examples/jsp/' and
> > relativeURI='/jsp/'
> > 2002-04-08 16:18:42 StandardContext[/examples]: Decoded 
> relativeURI='/jsp/'
> > 2002-04-08 16:18:42 StandardContext[/examples]:  Mapped to 
> servlet 'default'
> > with servlet path '/jsp/' and path info 'null' and update=true
> > ----------- snip -----------------
> > That's all!
> > 
> > I assume the Apache-Connector Service is not properly defined.
> > I did not change the configuration that comes with the server.xml.
> > (I'm using Tomcat4-4.0.3, and Apache-1.3.20 on RedHat 7.2 
> kernel 2.4.7.)
> > 
> > What am I missing? I really appreciate any help.
> > Thanks,
> > -- Bernd
> > 
> > 
> > --
> > To unsubscribe:   
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For additional commands: 
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > Troubles with the list: 
> <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> > 
> 
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message