tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeffrey Bonevich <bonev...@telocity.com>
Subject Re: Configuring Apache 2.0.35 and TomCat 4 under WinXP Server
Date Sun, 28 Apr 2002 14:26:27 GMT
You actually have three arguments ;-) Get rid of the whitespace in your 
module path and try again.

jeff

Frederick Aubert wrote:

> Hi,
> 
> Continuing the saga...
> 
> Extract of my httpd.conf:
> ...
> LoadModule webapp_module D:/Server/Apache
> Group/Apache2/modules/mod_webapp.so
> ...
> 
> Here is the debug error I get:
> Syntax error on line 174 ...
> LoadModule takes two arguments, ...
> 
> It seems to me I have two arguments, am I missing something? Beeing under
> Windows, I have a file called libapr.dll I was supposed to move along with
> mod_webapp.so should I load it somewhere or just place in the same folder?
> Any help would be appreciate? In private or to the list, it doesn¹t matter
> to me...
> 
> Sincerely, Frederick
> ---------------------------------------------------------------
>   ("`-''-/").___..--''"`-._
>    `6_ 6  )   `-.  (     ).`-.__.`)       Frederick Aubert
>    (_Y_.)'  ._   )  `._ `. ``-..-'
>  _..`--'_..-_/  /--'_.' ,'                faubert@net2000.ch
> (il),-''  (li),'  ((!.-'
> --------------------------------------------------------------- 
> 
> 
> 


-- 
Jeffrey Bonevich
Ann Arbor, Michigan
bonevich@telocity.com
http://www.bonevich.com

Hwæt! Wë Gär-Dena   in geär-dagum,
peod-cyninga,       prym gefrünon,
hü ða aepelingas   ellen fremedon!


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message