tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hugh Brien <hpbr...@comcast.net>
Subject Re: IIS and Tomcat 4.0
Date Sun, 14 Apr 2002 04:46:32 GMT
I am running basically the same setup and I don't have this problem.  It may
be a database connection getting stale.  Check out the lifetime of an Oracle
connection or check the settings on your connection pool
r,
Hugh
----- Original Message -----
From: "Tore Skogly" <tore.skogly@c2i.net>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, April 12, 2002 10:09 AM
Subject: IIS and Tomcat 4.0


> I have been running Tomcat 4.0 and IIS 5 on a Windows 2000 server with
Suns
> JDK 1.3.1_01 for a while, and I experience quite often that I have to
> restart the Tomcat service to make my servlets work.
> The servlets extract data from, and update an Oracle database.
>
> Is there a known bug that causes this?
> After restarting Tomcat it can run for several days before it needs
another
> restart.
>
> Today I installed Tomcat 4.0.3 - is there a chance this might solve the
> problem, or do I need to do something else to make my configuration more
> stable? (i.e. upgrade to Java 1.4.0?)
>
> Regards,
> Tore Skogly
>
>
>
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message