tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jarecsni János <jarecsni.ja...@chello.hu>
Subject RE: JDK1.4 + Tomcat 4.0.3 + Ajp13: Connector Socket Exception
Date Mon, 04 Mar 2002 20:56:56 GMT
Hi,

our TC402 hung the very same way. mod_jk+TC402+JDK1.4.0 doesn't seem to work
well together. Maybe someone should file a bugreport...

Cheers,
J

|-----Original Message-----
|From: Fábio Sato [mailto:sato@simepar.br]
|Sent: Monday, March 04, 2002 7:50 PM
|To: tomcat-user@jakarta.apache.org
|Subject: JDK1.4 + Tomcat 4.0.3 + Ajp13: Connector Socket Exception
|
|
|I upgrade my JDK and Tomcat to solve some instability problems that I
|was having using the following configuration:
|Linux RH 7.2 + Sun JDK 1.3.1 + Tomcat 4.0.1 + Apache 1.3.22
|
|Now I have the Sun JDK1.4 and Tomcat 4.0.3 integrated with the Apache
|Server via mod_jk (Ajp13). The problem is that the new Tomcat Server
|stalled after 2 days running our site and the only relevant information
|that I´ve found in the logs is this error:
|
|---
|2002-03-04 15:34:59 Ajp13Processor[8009][4] process: invoke
|java.net.SocketException: Socket closed
|        at java.net.SocketOutputStream.socketWrite0(Native Method)
|        at
|java.net.SocketOutputStream.socketWrite(SocketOutputStream.java:92)
|        at java.net.SocketOutputStream.write(SocketOutputStream.java:126)
|        at org.apache.ajp.Ajp13.send(Ajp13.java:525)
|        at org.apache.ajp.RequestHandler.finish(RequestHandler.java:496)
|        at org.apache.ajp.Ajp13.finish(Ajp13.java:395)
|        at
|org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Response.finishResponse(Ajp13Response.java:192)
|        at
|org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Processor.process(Ajp13Processor.java:435)
|        at
|org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Processor.run(Ajp13Processor.java:495)
|        at java.lang.Thread.run(Thread.java:536)
|---
|
|Besides the "SocketException" errors, the pages are being served without
|any problem. But I wander if this is not related to my tomcat "hangup"
|problem, because I was not having this error with my previous
|configuration (I´m using the same httpd.conf , server.xml and
|workers.properties files).
|
|---
|Fábio Sato - sato@simepar.br
|
|
|
|--
|To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
|For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
|Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
|
|


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message