tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kimberley Scott" <...@dcgmail.com>
Subject RE: Tomcat NT Service Bug??
Date Wed, 06 Feb 2002 12:54:11 GMT
Hiya,

This may be off base, but mapped drives may only exist while you're logged
in. When the service starts, it runs as 'System' for whom the mapped drive
does not exist. I remember there was a way for NT to 'map' drives during
startup, so that they are available to all users including system even when
they're not logged in. Perhaps this is the problem?

I've encountered similar problems with Windows programs and usually use a UNC
path, rather than a mapped drive. e.g. \\yourserver\yourshare or what not.
Perhaps another idea is to map the drive when the service starts and unmap it
afterwards?

Kimbo.

DCG Media Ltd
147 London Road
Kingston-upon-Thames
Surrey
KT2 6NH
United Kingdom
Tel: +44 (0)20 8541 0800
Fax: +44 (0)20 8546 8686
kim@dcgmail.com <mailto:kim@dcgmail.com>
www.dcg-is-here.com <http://www.dcg-is-here.com>

This communication as well as any files attached hereto (the "Message") are
the confidential property of DCG Media Ltd (the "Sender") who own all
copyrights therein. No part of this Message may be copied, forwarded,
distributed or in any manner whatsoever disclosed to any third party without
the written approval of the Sender. Whilst every effort has been made to
ensure the correctness of this Message, the Sender does not accept liability
for any errors or omissions in the content hereof, since neither the
security, nor accuracy of email can be guaranteed by us. If you have received
this message in error we offer a sincere apology for any inconvenience caused
and request that you not act on or disclose the contents hereof to anyone,
but that you inform the sender by return email, or contact:
postmaster@dcgmail.com <mailto:postmaster@dcgmail.com>



-----Original Message-----
From: Vinay Urs [mailto:vinay_urs@yahoo.com]
Sent: 06 February 2002 12:46
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Tomcat NT Service Bug??


Hello there,

We are encountering problems with Tomcat (versions 3.3
and 4.0.1).

Our application, running on Tomcat on one machine, is
creating directories on a remote file system. Tomcat
is being started with a policy file. The application
is able to pickup the remote file system if Tomcat is
started from the command prompt with the -security
feature.

But if we start it as a NT service and not as a mapped
drive, the mapped remote network drive is not being
picked up. And our application is unable to create
directories.

Our policy file has the following entry for the
drives:

grant codeBase
"file:${catalina.home}/webapps/codwap/-" {
	permission java.security.AllPermission;
	permission java.io.FilePermission "<<ALL FILES>>",
"read, write, delete, execute";
};

Any help is much appreciated.

Thanks,

Vinaty
 

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Send FREE Valentine eCards with Yahoo! Greetings!
http://greetings.yahoo.com

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message