tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Greer, Darren (MED)" <Darren.Gr...@med.ge.com>
Subject Trouble with my web.xml?
Date Mon, 18 Feb 2002 18:09:10 GMT
Hey all.  While trying to run my application I am getting the following
err:
#################
org.xml.sax.SAXParseException: The content of element type "web-app"
must match
"(icon?,display-name?,description?,distributable?,context-param*,filter*
,filter-mapping*,listener*,servlet*,servlet-mapping*,session-config?,mim
e-mapping*,welcome-file-list?,error-page*,taglib*,resource-env-ref*,reso
urce-ref*,security-constraint*,login-config?,security-role*,env-entry*,e
jb-ref*,ejb-local-ref*)".
#################
 
Here is my web.xml:
 
##################
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
 
<!DOCTYPE web-app PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application
2.3//EN" "http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd
<http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd> ">
 
<web-app>
        <display-name>Nod.to</display-name>
        <description>Individuality</description>
        <context-param>
                <param-name>Webmaster</param-name>
                <param-value>Webmaster@nod.to</param-value>
        </context-param>
        <servlet>
                <servlet-name>dbConnect</servlet-name>
                <servlet-class>to.nod.servlets.dbConnect</servlet-class>
                <load-on-startup>1</load-on-startup>
        </servlet>
 
        <servlet>
                <servlet-name>linksPortlet</servlet-name>
 
<servlet-class>to.nod.servlets.linksPortlet</servlet-class>
        </servlet>
        <servlet-mapping>
                <servlet-name>linksPortlet</servlet-name>
                <url-pattern>/links</url-pattern>
        </servlet-mapping>
 
        <servlet>
                <servlet-name>Nod</servlet-name>
                <servlet-class>to.nod.servlets.Nod</servlet-class>
        </servlet>
        <servlet-mapping>
                <servlet-name>Nod</servlet-name>
                <url-pattern>/app</url-pattern>
        </servlet-mapping>
</web-app>
##################
 
As far as I know, everything I have in my web.xml is setup correctly.
Any insight would be great,
 
Darren

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message