tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Remy Maucherat" <r...@apache.org>
Subject Re: REPOST: addChild exception
Date Mon, 25 Feb 2002 00:36:41 GMT
> No response on query below. Still stuck, web.xml is OK
> and server.xml is OK?
>
> I have just copied a Turbine project I was working on
> onto my notebook computer so I can work on it while
> travelling. I set up CATALINA_HOME and JAVA_HOME
> correctly. I have copied the whole thing to exactly
> the same directory (c:\tdk is CATALINA_HOME).
>
> This is the exception I get.
>
> ----- Root Cause -----
> java.lang.IllegalArgumentException:
> addRepositoryInternal: java.lang.NullPointerException
> at
>
org.apache.catalina.loader.StandardClassLoader.addRepositoryInternal(Standar
dClassLoader.java:1073)
> at
>
org.apache.catalina.loader.StandardClassLoader.addRepository(StandardClassLo
ader.java:361)
> at
> org.apache.catalina.loader.StandardLoader.start(StandardLoader.java:589)
>
>
> I even tried to deploy as by building a WAR and
> letting the servlet unpack it, same result. Both
> server.xml and web.xml look OK.
>
> any ideas?

Given the line numbers in the traces, you're not using either 4.0.1 or
4.0.2. So you should try upgrading.

Remy


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message