tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ravi" <r...@ccipl.com>
Subject tomcat and iis integration!
Date Wed, 27 Feb 2002 04:32:19 GMT
>----- Original Message -----
>From: "Klosa Uwe" <Uwe.Klosa@ub.uu.se>
>To: "'Tomcat Users List'" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
>Sent: Tuesday, February 26, 2002 6:59 PM
>Subject: SV: tomcat and iis integration!


>Hi Ravi,

>it's better to create a context to the jsp directory. If you are using ""
as
>name so it will be the default context.
>Which connector are you using



I am using the AJP 1.3 connector. I have uncommented the code from
server.xml.

I have added the context also to the server.xml file as follows

 <!-- Tomcat chatservlet Context -->
        <Context path="/chatservlet"
docBase="E:/websites/html_root/ccipllive/chatservlet"
        debug="0" reloadable="true">
  <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
        prefix="localhost_chatservlet_log." suffix=".txt"
           timestamp="true"/>
   </Context>


I tried editing the uriworkermap.properties file to add the entry as follows

# Default worker to be used through our mappings

default.worker=ajp13
#
# Sites to be redirected to Tomcat
#
/examples=$(default.worker)
/examples/*=$(default.worker)
/jisc=$(default.worker)
/jisc/*=$(default.worker)
/vacodi=$(default.worker)
/vacodi/*=$(default.worker)
/chatservlet=$(default.worker)
/chatservlet/*=$(default.worker)


My tomcat files and the JSP files required to be run are on two different
drives on a same computer. Is there anything else to be done which I am
missing ?


-----Ursprungligt meddelande-----
Från: ravi [mailto:ravi@ccipl.com]
Skickat: den 26 februari 2002 13:19
Till: tomcat-user@jakarta.apache.org
Ämne: tomcat and iis integration!


Dear All,

I want to integrate IIS on win2k with tomcat 4.0.1

The redirector isapi_redirect.dll filter shows green with high priority. I
have set the docbase in the server.xml file  to the directory I have JSP
pages in. I was able to run these pages on port 8080 but are not working on
port 80.

What could be the problem?

Awaiting your replies,
With Best Regards,
Ravi Naidu


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>




--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message