tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ozzie Gurkan" <ozziegur...@hotmail.com>
Subject Re: Help with Alias in Tomcat 4.0.2
Date Mon, 28 Jan 2002 16:18:40 GMT
I believe the syntax is as follows,
<Alias>www.site1.com</Alias>
<Alias>wap.site1.com</Alias>
and that works for me.

Ozzie

----- Original Message -----
From: "Renato" <webmaster@cienciapura.com.br>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, January 28, 2002 2:13 PM
Subject: Help with Alias in Tomcat 4.0.2


> Hi all,
>
> I'm setting Tomcat 4.0.2 with multiple hosts. The tag "<Alias >" doesn't
> seem to work as it should ( it works in Tomcat 3.3 ). The syntax I'm using
> is:
>          <Host name="site1.com">
>                  <Alias name="www.site1.com" />
>                  <Alias name="wap.site1.com" />
>                  <Context path="" docBase="/home/site1/public_html/"
> debug="0" crossContext="false" reloadable="true" />
>          </Host>
>
> Is it correct for Tomcat 4.0 ? Or should I create a Host entry for each
> domain ?
>
> Thanks
> Renato
>
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>
>

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message