tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ladjicke Diouf" <>
Subject Re: apache and tomcat with mod_webapp
Date Thu, 03 Jan 2002 18:52:53 GMT
I'm trying to use webapp_modd with tomcat and cvs is not working
when I issue the command
cvs -d login
I get cvs not found. Anybody ever encountered this issue?

>From: "Hitesh Sharma" <>
>Reply-To: "Tomcat Users List" <>
>To: "Tomcat Users List" <>
>CC: "tomcat developers" <>
>Subject: apache and tomcat with mod_webapp
>Date: Sat, 29 Dec 2001 13:03:44 +0530
>hi all
>I am using apache as my webserver and tomcat as the servlet runner. I am
>able to run servlets transparently with help of warp connector module
>My concern is can I use the webdav capablities of tomcat over warp
>connector. I tried that but failed.
>Looking into logs I found that apache is not passing the DAV specific
>requests to tomcat. Are there some option to tell apache to forward DAV
>requests also.
>My httpd.conf contains the following lines.
>LoadModule webapp_module modules/
>AddModule mod_webapp.c
>WebAppConnection warpConnection warp buildserver:8008
>WebAppDeploy webdav warpConnection /webdav
>Please note that I can open the index file residing in the "webdav" folder
>when I point the explorer to it but I fail to add the same folder as a
>webfolder on my win2000 box.
>Any suggestions ?
>Thanks in advance
>Do You Yahoo!?
>Get your free address at
>To unsubscribe:   <>
>For additional commands: <>
>Troubles with the list: <>

Join the world’s largest e-mail service with MSN Hotmail.

To unsubscribe:   <>
For additional commands: <>
Troubles with the list: <>

View raw message