tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tamim, Samir" <Samir.Ta...@emergis.com>
Subject WARP Connector/Tomcat 4.0.1 on Solaris 8 with apache 1.3.22
Date Mon, 21 Jan 2002 17:59:39 GMT
Hi all,

We have a problem with segmentation fault when running tomcat using the WARP
Connector / Provider. 

It is Working fine as standalone. 

We have apache 1.3.22 and tomcat 4.0.1 installed on Solaris 8 with JDK
1.3.1_02 

The following is what we get when requesting the host/examples/.

error_log (apache)

..

[Fri Jan 18 15:27:44 2002] [error] Cannot receive handshake WARP packet

[Fri Jan 18 15:27:44 2002] [error] Cannot read packet (pr_warp_config.c:139)

[Fri Jan 18 15:27:44 2002] [error] Cannot configure connection "conn"

[Fri Jan 18 15:27:47 2002] [notice] child pid 4883 exit signal Segmentation
Fault (11)

[Fri Jan 18 15:27:47 2002] [notice] child pid 4882 exit signal Segmentation
Fault (11)

..

httpd.conf

..

LoadModule webapp_module libexec/mod_webapp.so

AddModule mod_webapp.c

WebAppConnection conn warp localhost:8008

WebAppDeploy examples conn /examples

..

server.xml

<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN" debug="1">

<Service name="Tomcat-Apache">

<Connector className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnector"

port="8008" minProcessors="5" maxProcessors="75"

enableLookups="true"

acceptCount="10" debug="1"/>

<Engine className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpEngine"

name="Apache" debug="1" appBase="webapps">

<Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"

prefix="apache_log." suffix=".txt"

timestamp="true"/>

<Realm className="org.apache.catalina.realm.MemoryRealm" />

</Engine>

</Service>

</Server>

Any ideas please

Thanks in advance

Regards

Sam


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message