tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lloyd Meinholz <Meinh...@bmpcoe.org>
Subject RE: mod_webapp building help
Date Wed, 23 Jan 2002 20:03:41 GMT
The TEST thing seems to be fixed in the latest nightly build (20021119) and
in the 4.0.2-b2 src download page.

I'm having other problems on Sparc Solaris 8. I get the following messages:

*** Warning: This library needs some functionality provided by -lwebapp.
*** I have the capability to make that library automatically link in when
*** you link to this library.  But I can only do this if you have a
*** shared version of the library, which you do not appear to have.

*** Warning: libtool could not satisfy all declared inter-library
*** dependencies of module mod_webapp.  Therefore, libtool will create
*** a static module, that should work as long as the dlopening
*** application is linked with the -dlopen flag.

Did you have this problem or have any idea how to fix it? I have a
libwebapp.a and libwebapp.la built but no .so and I don't know how to build
one and I'm not even sure that's what's being refered to by -lwebapp. Did
you have this problem or do you have any idea how to solve it? Thanks,

Lloyd



> -----Original Message-----
> From: Thad Humphries [mailto:thad@mindwrap.com]
> Sent: Wednesday, January 23, 2002 2:45 PM
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: mod_webapp building help
> 
> 
> There is a README.txt file in the directory.  Use that to learn how to
> point to apxs, etc.  
> 
> When I last downloaded the 4.0.1 source, the configure script was
> missing.  I had to copy that out of my copy of the 4.0 source.
> 
> I built mod_webapp on Sun Solaris 2.7 just last week.  There were some
> tricks in doing it.  First, I had to install a number of GNU 
> tools on my
> SPARC (I got them from http://www.sunfreeware.com/).  Second, I edited
> the configure script (again, the one from 4.0).  I changed line 2505
> from
> 
> 	if {TEST} i! "${local_target}" = "apr"
> 
> to
> 	if ${TEST} "${local_target}" = "apr"
> 
> Lastly, I had to edit the Makefile.in to point to 
> /usr/local/bin/libtool
> since the configure script did not properly @@LIBTOOL@@.
> 
> All that finally built a mod_webapp.so for Solaris 2.7 and 
> that has been
> working for me with Tomcat 4.0.1.
> 
> On Wed, 2002-01-23 at 14:35, Rahadul Kabir wrote:
> > 
> > can someone please tell me how to build Webapp-module from 
> the source.
> > is there any documentation about this on the Jakarta page.
> > thanks.
> > 
> > --rahad
> -- 
> --------------------------------------------------------------
> ----------
> Thad Humphries              "...no religious test shall ever 
> be required
> Web Development Manager      as a qualification to any office 
> or public
> Phone: 540/675-3015, x225    trust under the United States." 
> -Article VI
> 
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message