tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Julien OIX <julien....@presidence.univ-nantes.fr>
Subject Tomcat / Apache problem ...
Date Tue, 15 Jan 2002 14:36:19 GMT
hi everyone,

I have a little redirection problem with my tomcat/apache server ...

here comes a part of my httpd.conf:

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

NameVirtualHost 193.52.112.79

<VirtualHost 193.52.112.79>

Port 8011
ServerName miles.presidence.univ-nantes.fr
ServerAdmin root@miles.presidence.univ-nantes.fr
DocumentRoot "/var/tomcat4/webapps/univ"
ErrorLog logs/error_log

DirectoryIndex index.jsp
UseCanonicalName Off

WebAppConnection    conn1 warp miles.presidence.univ-nantes.fr:8011
WebAppDeploy   /var/tomcat4/webapps/univ conn1 /
WebAppInfo   /webapp-info/

<Directory /var/tomcat4/webapps/univ>
 Options All
 Order allow,deny
 Allow from all
</Directory>

</VirtualHost>

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

here comes a part of myserver.xml

<Service name="Tomcat-Apache">

    <Connector
className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnector"
     port="8011" minProcessors="5" maxProcessors="75"
     enableLookups="false"
     acceptCount="10" debug="0"/>

    <Engine className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpEngine"
     name="Apache" defaultHost="miles.presidence.univ-nantes.fr"
debug="0" >

      <Realm className="org.apache.catalina.realm.MemoryRealm" /> 

      <Host name="miles.presidence.univ-nantes.fr" debug="0"
appBase="webapps" 
       unpackWARs="true" autoDeploy="true">

 	<Context path="" docBase="univ" debug="0" privileged="true"/> 

      </Host>

    </Engine>

</Service>
 
/////////////////////////////////////////////////////////////////////

when I try the URL http://193.52.112.79 from the apache server, it
redirects immediatly to http://193.52.112.79/index.jsp, with or without
the DirectoryIndex directive

here's what I get in my access_log with the first URL:

        193.52.112.79 - - [11/Jan/2002:15:03:17 +0100] "GET / HTTP/1.0"
302 234
"-"
        193.52.112.79 - - [11/Jan/2002:15:03:20 +0100] "GET /index.jsp
HTTP/1.0" 200 12553 "-"


but when I try the first URL from an other machine even of the same
domain, it doesn't redirect ....

        193.52.112.53 - - [11/Jan/2002:15:06:01 +0100] "GET / HTTP/1.1"
302 246
"-"

and when I try http://193.52.112.79/index.jsp, it works fine.

        193.52.112.53 - - [11/Jan/2002:15:20:24 +0100] "GET /index.jsp
HTTP/1.1" 200 12566 "-"


My system:
        Linux RedHat 7.1 Deluxe
        RPM's: apache-1.3.22-1.7.1
               tomcat4-4.0-1
	       mod_webapp-1.0-1

does someone have a tip for this problem ?

Thanks in advance

-- 
Julien OIX
Service Informatique de Gestion
Tél: 02 40 99 83 65
mail: julien.oix@presidence.univ-nantes.fr

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message