tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Adams <bad...@AEM-TX.com>
Subject RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics
Date Tue, 29 Jan 2002 14:01:56 GMT
I wish I could tell you how but I don't know.
I know you need to get webapp source from jakarta-tomcat-connectors cvs.
and I know you have to get apr source from the apr cvs module.
but then I have no clue on how to build it in Windows.  I read about export
a Makfile and run NMAKE.exe on it....
Sorry,
B

-----Original Message-----
From: lars_ake_gentz [mailto:lars_ake_gentz@web.de]
Sent: Tuesday, January 29, 2002 5:28 AM
To: Tomcat Users List; bigb@satx.rr.com
Subject: AW: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


hi,

i would like to help you... and i have ms Visual studio... but wich files do
i need
to build the mod_webapp.so for win??? i have the same problems:-( i have
never worked with source code... i have downloaded the following files:
Makefile.in
Makefile.win
mod_webapp.c
when starting mod_webapp.c in ms Visual studio and i click on "compile" i
get an error:
Include file could not be found fatal error: c1083 httpd.h

where can i find the httpd.h file??? wich file do i need else???

thanx

lars.


-----Ursprungliche Nachricht-----
Von: Brian Adams [mailto:bigb@satx.rr.com]
Gesendet: Dienstag, 29. Januar 2002 04:52
An: Tomcat Users List
Betreff: RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


yep, wich I could help but I don't have MS Visual Studio.

CAN SOMEONE HELP PLEASE?  (not shouting just getting attention)  :)

We need mod_webapp.so for Windows and it has to be newer than the download
we can already get.
Has someone built it from CVS?
Thanks for the help folks,
B
good luck dennis!
In the mean time you should be able to run tomcat as a stand alone server
(port 8080) and get some work done.


-----Original Message-----
From: Dennis.Johnson@mail.sprint.com
[mailto:Dennis.Johnson@mail.sprint.com]
Sent: Monday, January 28, 2002 9:19 PM
To: bigb@satx.rr.com; tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


bigb,

I tried TC 4.0.2-b2, but the same thing happened.  Looks like I
could use an already-built mod_webapp.c (or whatever else I might
need for this version, if someone could provide it), as I'm not
up to doing that yet.  Thanks.

Dennis

-----Original Message-----
From: Dennis.Johnson [mailto:Dennis.Johnson@mail.sprint.com]
Sent: Monday, January 28, 2002 6:31 PM
To: bigb; tomcat-user
Subject: RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


Thanks.  Will get right on it...

-----Original Message-----
From: bigb [mailto:bigb@satx.rr.com]
Sent: Monday, January 28, 2002 6:30 PM
To: tomcat-user
Subject: RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


try just tomcat 4.0.2-2b (does not matter zip exe) by its self and see
if it
fixes it.  I am not sure if it is the warp.jar or if the bug was in
mod_webapp.so.
I would try the new tomcat alone and see.
if not you'll have to download the mod_webapp.c and build it or ask some

one
to give you theirs.
let us know what you find. maybe I will bump up to 4.0.2-2b

B
-----Original Message-----
From: Dennis.Johnson@mail.sprint.com
[mailto:Dennis.Johnson@mail.sprint.com]
Sent: Monday, January 28, 2002 8:23 PM
To: bigb@satx.rr.com; tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


bigb,

Thanks for the reply.  Just to clarify...

You're suggesting that I install Tomcat 4.0.2-2b from
http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-tomcat-4.0/release/v4.0.2-b2/bin/,
correct?  If so, is there a preference between the exe and zip?  Also, I
noticed that there's no /bin/win32 with a mod_webapp to download for
this
version.  Do I just keep the webapp-module-1.0-tc40-windows versions of
mod_webapp.so and libapr.dll that came with TC 4.0.1?  Please advise.

Thanks.

Dennis

-----Original Message-----
From: bigb [mailto:bigb@satx.rr.com]
Sent: Monday, January 28, 2002 6:05 PM
To: tomcat-user
Subject: RE: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


bug in Warp connector.
If you need to use webapp then maybe download 4.0.2b  and try that.
I know folks checked it out of cvs a month ago and it worked.
good luck,
B


-----Original Message-----
From: Dennis.Johnson@mail.sprint.com
[mailto:Dennis.Johnson@mail.sprint.com]
Sent: Monday, January 28, 2002 7:56 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Cc: Jeff.Harlan@mail.sprint.com; kulkarni_ash13@yahoo.com
Subject: Ap 1.3.22+TC 4.0.1+NT4+webapp=Hangs loading graphics


Running the following:
- NT 4 Server
- Apache 1.3.22 + Tomcat 4.0.1 using mod_webapp
- Both Apache and Tomcat starting as NT services
- Both Apache and Tomcat work great independently

Two issues:
(1) Have to Restart Apache after bootup:
- Apache won't recognize Tomcat's area (e.g., /examples/)
unless I restart Apache after bootup.  Is there a way to have
Tomcat start before Apache, or is there another solution?

(2) Server hangs when loading Tomcat graphics from Apache:
- When accessing a web page that's in the Tomcat area from
Apache, if the page has graphics, it hangs.  For example, using the
following (my NT machine's DNS = sawebd01):
http://sawebd01/examples/jsp/ - The text for the page loads right
away, but it hangs trying to download the 3 image gif's.  When I
press Stop and then Refresh (IE 5.5), I get the following error:
WebApp: Error 500, (File: pr_warp.c Line: 438), Invalid packet 16.
After Stop, Back, and then try to load the /examples/jsp/index.html
URL again, the 1st graphic (gears, for Execute the example) is
loaded, but it hangs trying to load the 2nd graphic.  If I Stop and
try to click one of the example Execute links, I get the 500 error
again.  On the other hand, clicking Source brings up the next page
with the link for the source (e.g., Source code for numguess example)
... along with the two graphics (gears for Execute and arrow for
Return).  And clicking the link brings up the source code; but clicking
either of the other links (Execute or Return) makes it hang again.  And
after this scenario, I have to stop both Tomcat and Apache, and then
start (1) Tomcat and then (2) Apache manually (or just reboot - and then
restart Apache to correct the first issue mentioned above.

Any suggestions would be greatly appreciated.  Thanks.

[Ashish - I finally got Apache to talk with Tomcat by restarting
Apache.]

Dennis


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message