tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Cox, Charlie" <c...@cincom.com>
Subject RE: Runs briefly then quits
Date Wed, 02 Jan 2002 14:19:16 GMT
a little late, but I'll answer anyway...

try the hotspot JVM, see bug 4524

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4524

I haven't tried the hotspot jvm since I reverted to the jk_nt_service (from
tomcat 3.x) before someone posted this suggestion.

Charlie

> -----Original Message-----
> From: Michael Reeves [mailto:michaelreeves11@attbi.com]
> Sent: Wednesday, December 26, 2001 6:06 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: Runs briefly then quits
> 
> 
> Hi,
> 
> I'm fairly new at this so please forgive me.  I've been 
> scouring the mail
> archives and haven't found my solution.
> 
> I'm trying to understand and troubleshoot why my Tomcat 
> server stops serving
> after the initial access.  My setup is: W2K sp2, IE 5.5, 
> Apache 1.3, and
> Tomcat 4.01 with the NT Service running.
> 
> When I initially load the standard startup page for Tomcat,
> http://127.0.0.1:8080/index.html , that runs, as well as any 
> links beneath.
> Then, after about 20 seconds, everything comes to a standstill.
> 
> I also have an older version of Tomcat, 3.3, that I start 
> manually and will
> run my JSP pages fine.
> 
> Any ideas on how to troubleshoot and fix this?
> 
> Sincerely,
> 
> Michael L. Reeves (c)¿(c)¬
> 
> 
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message