tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Hewlett <hewl...@zoo.co.uk>
Subject re: canno startup Tomcat 4.0.1
Date Tue, 22 Jan 2002 11:40:11 GMT


Despite the good advice to carefully go through the documentation again the 
'problem' still persists :  It appears neither to start nor to fail?
glibc version is 2.2.4-21
jdk is 1.3.1

i have set: ulimit -s 2048
and: export LD_ASSUME_KERNEL=2.2.5

I see i am not alone as two others report similar problem. 
Yet a colleague of mine on, i am quite sure, the same level of suse 7.3 jdk 
etc has succeeded immediately. The only known difference is that my colleague 
has made a clean install while mine was an upgrade from 7.2  Q. Can there be 
a remnant from an older installation of tomcat that could be the cause?

The log for the startup gives just a one line comment as follows: 

2002-01-22 09:55:43 HttpConnector Opening server socket on all host IP 
addresses

but their is no reported failure! Indeed an active process is created.

but despite the implication tht it is listening on the specified port an http 
request cannot connect to the port. (Other ports are working fine. e.g 
apache/jserv)

I have also tried setting another unused port other than 8080 to no avail...
The problem appears to be something more basic?

Regards,

David.

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message