tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marc G. Fournier" <scra...@hub.org>
Subject Re: Integrating catalina(Tomcat) and apache
Date Sun, 13 Jan 2002 21:01:51 GMT

Under freeBSD, with PHP4+Apache2, I get similar, where I have to recompile
Apache2 with -lc_r to tell it to compile in the thread'd libraries ...
might be similar under Linux?

On Sun, 13 Jan 2002, Santos Jha wrote:

> I followed the advice and upgraded my system to Redhat
> 7.1. I recompiled the source code ant made entried in
> httpd.conf.
> However right now I am getting following error:
> can not load /etc/httpd/modules/mod_webapp.so into
> server :/etc/httpd/modules/mod_webapp.so undefined
> symbol: pthread_sigmask
> it seems to me system is not finding way to link with
> some library. Please let me know what you think about
> it.
> Thank you.
> santos
> --- Denny Chambers <dchambers@snapserver.com> wrote:
> > The binaries for the linux version of WebApp are
> > compiled for RH 7.1 I
> > think. To make them work in a 6.x version of RedHat,
> > you will need to
> > download the source an compile it. You also need to
> > make sure that you
> > Apache distro supports DSO modules.
> >
> > Denny
> >
> > Santos Jha wrote:
> > >
> > > Hello,
> > >
> > > I am trying to integrate catalina and apache on
> > Redhat
> > > 6.1
> > > server using what they call Warp connector. Tomcat
> > and
> > > Apache both work nice and fine if they have to
> > work
> > > independently. In order to integrate I took
> > following
> > > steps.
> > > 1. put mod_webapp.so in modules directory
> > > 2. put follwing lines in httpd.conf
> > > LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
> > > AddModule mod_webapp.c
> > > WebAppConnection conn warp localhost:8008
> > > WebAppDeploy examples conn /examples
> > >
> > > Similarly I made changes in server.xml.
> > > However when I tried to restart apache
> > > I got following error
> > > Syntax error on line 1188 of
> > > /etc/httpd/conf/httpd.conf
> > > Invalid command 'WebAppDeploy' perhaps mis-spelled
> > or
> > > defined my a module not included in the server
> > > configuration.
> > > Do you have any clue, what is wrong am I doing?
> > > any help will be highly appreciated.
> > > Thank you.
> > > Santos
> > >
> > > __________________________________________________
> > > Do You Yahoo!?
> > > Send your FREE holiday greetings online!
> > > http://greetings.yahoo.com
> > >
> > > --
> > > To unsubscribe:
> > <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > > For additional commands:
> > <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > > Troubles with the list:
> > <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> >
> > --
> > To unsubscribe:
> > <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For additional commands:
> > <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > Troubles with the list:
> > <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> >
>
>
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Send FREE video emails in Yahoo! Mail!
> http://promo.yahoo.com/videomail/
>
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>
>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message