tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "//chill" <ch...@collective3.com>
Subject mod_jk not connecting: jk_open_socket, connect() failed errno = 111
Date Wed, 16 Jan 2002 00:56:26 GMT
Have installed mod_jk with my Apache 1.3.19 and Tomcat 4.0.1.

Apache Loadmodule Addmodule in httpd.conf and also these lines:

JkWorkersFile /usr/jakarta-tomcat-4.0.1/conf/workers.properties
JkLogFile     /usr/jakarta-tomcat-4.0.1/logs/mod_jk.log
JkLogLevel    info
JkLogStampFormat "[%a %b %d %H:%M:%S %Y] "

JkMount /*.swt ajp13 #this is for jgenerator flash file generator
JkMount /*.jsp ajp13

I've created a worker.properties file with the following:

worker.ajp13.type=ajp13
worker.ajp13.lbfactor=1
worker.loadbalancer.type=lb
worker.loadbalancer.balanced_workers=ajp13
worker.tomcat_home=/usr/jakarta-tomcat-4.0.1
worker.java_home=/usr/j2sdk1.4.0
ps=/
worker.list=ajp13
worker.ajp13.port=8009
worker.ajp13.host=localhost

I'm logging these errors, and Apache is giving me a 500 server error when I
attempt to view a jsp page.
[Tue Jan 15 16:28:59 2002]  [jk_connect.c (143)]: jk_open_socket, connect()
failed errno = 111
[Tue Jan 15 16:28:59 2002]  [jk_ajp13_worker.c (196)]: In
jk_endpoint_t::connect_to_tomcat, failed errno = 111
[Tue Jan 15 16:28:59 2002]  [jk_ajp13_worker.c (635)]: Error connecting to
the Tomcat process.
[Tue Jan 15 16:28:59 2002]  [jk_ajp13_worker.c (848)]: In
jk_endpoint_t::service, send_request failed in send loop 0

I am able to connect to Tomcat using mod_webapp through Apache and on port
8080 without it, but it doesn't seem to like mod_jk. Any ideas of what I'm
doing wrong is appreciated

Thanks
Chris Hill


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message