tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Remy Maucherat" <r...@apache.org>
Subject Re: Configuring IIS 5.0 with Tomcat 4.0.1 - working!
Date Mon, 14 Jan 2002 16:59:33 GMT
> Thanks to everyone who provided me with suggestions. I got it working by
> useful the files and steps described at:
>
> http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-4.0-doc/config/ajp.html

I'm glad this page is actually useful. Please feel free to suggest
improvements to it, as it's a remix of various older documents on jk/ajp, so
there could be errors / stale info.

> http://members.ozemail.com.au/~lampante/howto/tomcat/iisnt/
>
> One other thing took a while to fix... but that's the "fault" (well, a
> "feature") of IIS.  I didn't install Tomcat within the "inetpub"
directory,
> so my folders only had Windows security permissions allowing the current
> Windows user or the administrator to access my Tomcat webapp files, NOT
the
> default "anonymous internet access" windows account.  Once I authorised
the
> appropriate users to access the folders for my webapp, I could access the
> site via IIS.  I had to do this for the "jakarta" alias too.
>
> Thanks for the help, hope this helps others too!

Remy


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message