tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pritpal Dhaliwal" <pspi...@ucdavis.edu>
Subject Problems getting webapp module to work with apache 1.3 on windows
Date Fri, 14 Sep 2001 05:49:45 GMT
Hi,

My environment is:
Win2k advanced server
apache 1.3.20
tomcat 4.0.1
webapp module

I am trying to do the following:

In httpd.conf:
WebAppConnection conn      warp  localhost:8008
<VirtualHost IP>
    ServerName myhost
    ......
	WebAppDeploy     site  conn  /
	......

</VirtualHost>

In server.xml I have:

blah ......


 <!-- Define the default virtual host -->
      <Host name="myhost" debug="1" appBase="C:/www/desiest.bachansoft.com"
unpackWARs="true">
        <!-- I just want a root web app right now -->
          <Context path="site" docBase="/" debug="0"/>
      </Host>

blah ......


My log file says apache_log in tomcat logs
( size: 54MB, yes 54 MB in less than a minute):
2001-12-15 13:10:48
[org.apache.catalina.connector.warp.WarpConfigurationHandler] Cannot find
"C:\Programs\Tomcat4.0\webapps\site" for appl. "site" host
"desiest.bachansoft.com"
#this line was repeated few thousand times
2001-12-15 13:10:48
[org.apache.catalina.connector.warp.WarpConfigurationHandler] Error
deploying web application "site" under <http://myhost:80/>

my web.xml is:
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<!DOCTYPE web-app
    PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.3//EN"
    "http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd">
<web-app>
	<error-page>
		<error-code>404</error-code>
		<location>/index.jsp</location>
	</error-page>
</web-app>


What am i doing wrong here?

any help will be appreciated.

Regards,
Pritpal Dhaliwal





--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message