tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Reynir Hübner <rey...@hugsmidjan.is>
Subject RE: IIS Ajp13 error
Date Sat, 08 Dec 2001 09:16:32 GMT
my understanding of this system.out is that it´s ok, it´s only a debug.

in the most recent version of tomcat, and the redirector this has been
fixed and it does not print this line out.
but you dont need to worrie about this...

You can search the message archive, Henry Gomez has explained this
problem better..


hope it helps
-reynir@hugsmidjan.is





-----Original Message-----
From: Sobeck, James (ISS Atlanta) [mailto:JSobeck@iss.net]
Sent: 7. desember 2001 20:31
To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
Subject: IIS Ajp13 error


hello all,

I have IIS 5.0 integrated with Tomcat 4.01 and everything seems to be
working fine except that i get this error in the Tomcat console:

[Ajp13] bad read: -103

This happens every time I access a page through IIS. it doesn't seem to
effect anything, but i want to make sure. anyone else ever seen this?
thanks
,

Jimmy

Jimmy Sobeck 
Engineer -  Tools & Automation
jsobeck@iss.net <mailto:jsobeck@iss.net>
404.236.3085
Internet Security Systems  




--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message