tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "vendo" <c....@laposte.net>
Subject Re: win95 mod_webapp cannot load
Date Mon, 03 Dec 2001 22:27:48 GMT
hi

Using Apache 1.3.22
On win95
With Tomcat4.0.1
====Error message: =====
Syntax error on line 193 of e:/program files/apache
group/apache/conf/httpd.conf:
Cannot load e:/program files/apache group/apache/modules/mod_webapp.so into
server: (31) A device attached to the system is not functionning properly.
[in french:
Un pÚriphÚrique attachÚ au systÞme ne fonctionne pas correctement:]
==========

No, I didn't put any space: The error message is giving the complete path,
but in the httpd.conf, I've wrote:

LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
and
AddModule mod_webapp.c

I've put libapr.dll in almost every directory to see if it works, and
mod_webapp.so is well in the "modules" directory.
 But still doesn't work.

I really think that the libapr.dll isn't for win95 or is it the
mod_webapp.so?
I guess it only works on NT4

Thanks for any suggestion.

Vendo

----- Original Message -----
From: "Ing. Gabriel Gajdos" <Gabriel.Gajdos@ses.sk>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, December 03, 2001 11:54 AM
Subject: RE: win95 mod_webapp cannot load


> | Thanks William
> | My libapr.dll wasn't in the above directory
> | Unfortunately, it only changed the error message.
>
> | Syntax error on line 193 of e:/program files/apache
> | group/apache/conf/httpd.conf
> :
> | Cannot load e:/program files/apache group/apache/modules/mod_webapp.so
into
> | serv
> | er: (31) A device associated to the system doesn't work correctly.
> | (I've translated again)
>
> ;-)
> Could be that spaces in path are not parsed correctly:
>
> Try this:
> "e:/ ...... /mod_webapp.so"
> or this
> LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
> or try to copy mod_webapp.so to another directory.
>
> Just for control:
> Which version of Apache do you use?
> If less than 1.3.15 (guess), upgrade to current to have *.so modules
support.
>
> | Could you tell me if there is a log file that would tell me more about
this
> | device?
> | Thanks
> | Vendo
>
>
>
>
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message