tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marko Sarunac" <Marko.Saru...@telus.com>
Subject RE: Tomcat 3.2.3 - Image loading problem
Date Wed, 14 Nov 2001 22:48:08 GMT
Larry,

The time that image does not load apache says 
[Wed Nov 14 14:45:32 2001] [error] [client ip.address] File does not exist:
/home/user/www/site/images/corner_top.jpg;jsessionid=92s03xnlw1

However the second time around, it comes up and there is no log entry

for every images missing i get this in tomcat log file

2001-11-14 14:45:32 - JspEngine --> /templates/master.jsp
2001-11-14 14:45:32 -        ServletPath: /404.jsp
2001-11-14 14:45:32 -           PathInfo: null
2001-11-14 14:45:32 -           RealPath:
/var/lib/tomcat/webapps/application/templates/master.jsp
2001-11-14 14:45:32 -         RequestURI: /404.jsp
2001-11-14 14:45:32 -        QueryString: null
2001-11-14 14:45:32 -     Request Params: 
2001-11-14 14:45:44 - Classpath according to the Servlet Engine is:
/var/lib/tomcat/webapps/kgdragons/WEB-INF/lib/tiles.jar:/var/lib/tomcat/weba
pps/application/WEB-INF/lib/commons-collections.jar:/var/lib/tomcat/webapps/
application/WEB-INF/lib/struts.jar:/var/lib/tomcat/webapps/application/WEB-I
NF/lib/commons-digester.jar:/var/lib/tomcat/application/kgdragons/WEB-INF/li
b/kgdragons.jar:/var/lib/tomcat/webapps/application/WEB-INF/lib/commons-bean
utils.jar

All the "missing" images are called from master.jsp which is a template



Thank you!


-----Original Message-----
From: Larry Isaacs [mailto:Larry.Isaacs@sas.com]
Sent: Wednesday, November 14, 2001 6:12 AM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: Tomcat 3.2.3 - Image loading problem


What do the Apache and Tomcat logs show is happening to the
image requests?

Cheers,
Larry

> -----Original Message-----
> From: Marko Sarunac [mailto:Marko.Sarunac@telus.com]
> Sent: Tuesday, November 13, 2001 11:16 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: Tomcat 3.2.3 - Image loading problem
> 
> 
> P.S. Apache is runnins as a webserver and Tomcat as an 
> appserver and are
> connected using mod_jk
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Marko Sarunac [mailto:Marko.Sarunac@telus.com]
> Sent: Tuesday, November 13, 2001 8:15 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: Tomcat 3.2.3 - Image loading problem
> 
> 
> I have a problem where the first time a user visits a site 
> images do not
> show up...
> However if they were to reload the page all images com up properly.
> This is on session basis.....
> If i close my browser and re-open same thing happens
> 
> 
> Any ideas?
> 
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 
> 
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message