tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ming Xinghui-w12393 <Xinghui.M...@motorola.com>
Subject RE: Strange problem on Tomcat 3.3
Date Wed, 21 Nov 2001 08:50:31 GMT
I have met such problem before.

<!-- Tomcat reports Context -->
<Context path="/reports" docBase="reports"
 debug="0" privileged="true"/>

I try to put the jar file under the directory $TOMCAT_HOME/webapps/reports/WEB-INF/classes.
But Tomcat still reports classnotfound.

I have to unzip the jar file under $TOMCAT_HOME/webapps/reports/WEB-INF/classes. Then all
is OK. 
Please remember to shutdown tomcat . Start tomcat after change the class files.

But it is not a good solution. You have to put all relative class files under subdirectory
WEB-INF/classes of each Context.

I don't know why CLASSPATH could not work . Maybe someone can provide us a good solution.

-----Original Message-----
From: KL OOI [mailto:ooiklnews@yahoo.com]
Sent: Wednesday, November 21, 2001 4:26 PM
To: TOMCAT-USER
Subject: Strange problem on Tomcat 3.3


Hi all,

I have put my JAR file in the SYSTEM CLASSPATH, but Tomcat still unable to find the CLASS.
(Windows 2000 + JDK 1.3)
Do anyone encounter this before?
Any solution for this? Because I need to include my MS SQL JDBC and Poolman JAR.

Thanks.

Regards,
KL OOI

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message