tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pier Fumagalli <p...@betaversion.org>
Subject Re: mod_webapp compiling problems
Date Thu, 15 Nov 2001 10:17:28 GMT
On 14/11/2001 04:17 pm, "Petry Roman, ITS-IT" <Roman.Petry@dillinger.de>
wrote:

> Hello...
> 
> first.. tnaks for your fast answers..
> 
> Apachetoolbox is a nice shell-script, which helps you to compile Apache with
> a lot of modules, if you want.. nice thing.. btw..

Well, apparently it screws things up....

> Ok.. But back to tomcat..
> I deleted from the makefile, in the Apache-1.3 dir, the following line..
> 
> -S LDFLAGS_SHLIB="${APXS_LDFLAGS_SHLIB}" \

Very bad idea... You won't be able to link the compiled module...

> and now the thing runs a little bit more.. BUT..
> 
> -o mod_webapp.so mod_webapp.o /root/webapp-module-20011112/lib/libwebapp.a
> /ro
> ot/webapp-module-20011112/lib/libapr.a
> apxs:Break: Command failed with rc=16777215
> make[2]: *** [mod_webapp.so] Error 1
> make[2]: Leaving directory `/root/webapp-module-20011112/apache-1.3'
> make[1]: Exiting directory "apache-1.3"

And indeed... :)

> and now.. was it wrong to delete the line ?? or is this a new problem which
> has nothing to to with the deleted line..??

Your problem is that that "ApacheToolBox" is corrupting APXS, and it builds
an APXS that doesn't really look good... Do things the good old way...

    Pier


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message