tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pier Fumagalli <p...@betaversion.org>
Subject Re: Problem with mod_webapps and com.oreilly.servlet
Date Thu, 01 Nov 2001 13:11:57 GMT
It's a known bug which has been fixed quite a long time ago... Use one of
the nightly from http://nagoya.apache.org/~pier/

    Pier

Mangi, Rick at rick.mangi@zcmgroup.com wrote:

> it's a known bug with the warp connector. Use the ajp13 connector and it
> should work.
> 
> -----Original Message-----
> From: scarcher@its.state.ms.us [mailto:scarcher@its.state.ms.us]
> Sent: Wednesday, October 31, 2001 9:33 AM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Problem with mod_webapps and com.oreilly.servlet
> 
> 
> Tomcat 4.01 + Apache 1.3
> I have mod_webapps installed, and everything works fine except when I try
> to use the com.oreilly.servlet package to try to upload a file via
> http.(multipart form)
> The same servlet works fine when connecting directly to tomcat standalone
> (8080) but when going through the apache web server and the mod_webapps
> connector I get corrupted files (jpegs).
> 
> It sounds very similar to the first bug described here
> http://www.servlets.com/soapbox/bugs.html
> 
> Is there any way to patch the source or work around this?
> (I'm running virutal hosts so i'd like to use the warp connector)
> 
> Thanks,
> 
> Scott Archer
> scarcher@its.state.ms.us


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message