tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Smith, Lawrence T (Lance)" <ltsm...@lucent.com>
Subject RE: ClassNotFoundException
Date Fri, 02 Nov 2001 13:30:53 GMT
I have the same problem under 4.0.1 and the reason I posted this to the
Tomcat
group was that the exact same website with absolutely no changes works on
the 
Solaris box. And the class not being found is actually a JINI bass class
that I use
in multiple other non web based apps on NT with not problems.
Thanks again for at least looking:) guess I'll just have to make sure
I deploy on Unix boxes for the time being.
Lance

-----Original Message-----
From: Remy Maucherat [mailto:rmaucher1@home.com]
Sent: Thursday, November 01, 2001 3:28 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: ClassNotFoundException


> HELP!!! :-)
> I am running on win2kpro, java version "1.3.1_01", Apache Tomcat/4.0-b7

Please upgrade :)
<hint>4.0.1</hint>

There may be a problem if the Tomcat directory contains spaces (bug 4543 -
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4543).
I may be wrong, but this bug doesn't look to me like a Tomcat bug.

Remy


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message