tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Roman Schlueter <roman.schlue...@esc-electronics.de>
Subject Re: Invalid virtual host name on WebAppDeploy
Date Fri, 16 Nov 2001 10:23:39 GMT
Hello Falko,

'Invalid virtual host name' was also a problem in my configuration.
The solution is to enable and assign 'ServerName' in httpd.conf.

Regards
Roman


Falko Braun wrote:
> 
> I did the same configurations like mentioned below. But I get:
> Invalid virtual host name
> 
> for the following line in httpd.conf:
> WebAppDeploy examples conn /examples
> 
> But I did not configure any Virtual Host.
> 
> -----Original Message-----
> From: Lin, Zhongwu [mailto:Zhongwu_Lin@AFCC.com]
> Sent: Freitag, 16. November 2001 04:41
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: Trouble connecting Apache 1.3 & Tomcat 4 w/ mod_webApp for
> window NT
> 
> I can't make Apache 1.3 & Tomcat 4 w/ mod_webApp to work.
> 
> This is what I do(follow install guide):
> 
> 1) copy mod_webapp.so and libapr.dll to directory
>     <apache install dir >\modules
> 2)edit httpd.conf like this
> 
> ServerName localhost
> LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
> 
> WebAppConnection conn warp localhost:8008
> WebAppDeploy examples conn /examples
> 
> 3) my  tomcat 4 has server.xml like this:
> 
>  <!-- Define an Apache-Connector Service -->
>   <Service name="Tomcat-Apache">
> 
>     <Connector className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnector"
>      port="8008" minProcessors="5" maxProcessors="75"
>      enableLookups="true"
>      acceptCount="10" debug="0"/>
> 
>     <!-- Replace "localhost" with what your Apache "ServerName" is set to
> -->
>     <Engine className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpEngine"
>         name="Apache" defaultHost="localhost" debug="0" appBase="webapps">
> 
>       <!-- Global logger unless overridden at lower levels -->
>       <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
>               prefix="apache_log." suffix=".txt"
>               timestamp="true"/>
> 
>       <!-- Because this Realm is here, an instance will be shared globally
> -->
>       <Realm className="org.apache.catalina.realm.MemoryRealm" />
> 
>     </Engine>
> 
>   </Service>
> 
> 4) start tomcat 4 and then apache, I can see apache home on port 80 and
> tomcat home on port 8080 like this
> http://localhost/
> http://localhost:8080
> http://localhost:8080/examples
> 
> but the following
> http://localhost/examples
> 
> give me error of "page not found"
> 
> any idea why????
> 
> any help would be greatly appreciated
> 
> John
> 
> > -----Original Message-----
> > From: David Smith [SMTP:dns4@cornell.edu]
> > Sent: Thursday, November 15, 2001 4:04 PM
> > To:   Tomcat Users List
> > Subject:      Re: Trouble connecting Apache 1.3 & Tomcat 4 w/ mod_webApp
> >
> > I'm guessing you changed the port for the Connector statement in the
> > Tomcat-Apache service of server.xml to 9090?  If so, that's correct.  If
> > not,
> > try using 8008 instead.
> >
> > The second WebAppConnection line isn't needed unless it's connecting to a
> > different machine and/or port.  The way your config is below, there should
> >
> > only be one with both WebAppDeploy lines referencing it.  This might be
> > the
> > source of your error.
> >
> > Good luck and hope this helps some.
> >
> > --David Smith
> >
> > On Thursday 15 November 2001 12:09 pm, you wrote:
> > > FreeBSD, Tomcat 4, Apache 1.3.19
> > >
> > >
> > > Here's my config;
> > >
> > > Alias /myapp "/usr/local/jakarta-tomcat-4.0/webapps/myapp/"
> > > WebAppConnection tomcat4      warp  localhost:9090
> > > WebAppDeploy     myapp  tomcat4  /myapp
> > > WebAppConnection conn      warp  localhost:9090
> > > WebAppDeploy     examples  conn  /examples
> > >
> > >
> > > Here's the result from the apache error log;
> > >
> > > [Thu Nov 15 10:40:00 2001] [error] Cannot receive handshake WARP packet
> > > [Thu Nov 15 10:40:00 2001] [error] Cannot read packet
> > > (pr_warp_config.c:139) [Thu Nov 15 10:40:00 2001] [error] Cannot
> > configure
> > > connection "tomcat4" [Thu Nov 15 10:40:00 2001] [error] Cannot receive
> > > handshake WARP packet [Thu Nov 15 10:40:00 2001] [error] Cannot read
> > packet
> > > (pr_warp_config.c:139) [Thu Nov 15 10:40:00 2001] [error] Cannot
> > configure
> > > connection "tomcat4"
> > >
> > > Might this be an error with compiling?
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > > For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > > Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> >
> >
> > --
> > To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
> 
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message