tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Xavier NOPRE" <xno...@netceler.com>
Subject Re: SUCCESS: Tomcat 4.0.1 + Apache 1.3.xx using mod_webapp
Date Wed, 07 Nov 2001 09:16:28 GMT
Hi Daniel,

> Hm, well...actually not really. ;)
>
> But spontaneous guesses would include but are not limited to: :)
> a) maybe some kind of missing file permisson problem? I'm not sure how
this
> is done on NT but perhaps the user tomcat is running as lacks read
> permissions for the icons (folder/files?)
> b) path(s) somehow not correctly set...?

No permission problem, no path problem (I think ...?)

Procedure:
- start Tomcat
- start apache
- http://localhost/ : apache welcome page ("If you see this page ..." in
french)
- http://localhost/examples/ : index with folders images, jsp, servlet
- http://localhost/examples/images/ : index with icons code.gif,
execute.gif, return.gif
- http://localhost/examples/images/code.gif : icon displayed
- http://localhost/examples/jsp/ : page "JSP examples" without icons,
browser downloading icons
- http://localhost/ : apache welcome page ("If you see this page ..." in
french)
- http://localhost/examples/ : no answer
- net stop apache : apache seems to have difficulties to stop ....

Xavier



--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message