tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Xavier NOPRE" <xno...@netceler.com>
Subject Re: Tomcat 4.0.1 + Apache 1.3.22
Date Fri, 02 Nov 2001 11:43:06 GMT
In fact, it is running. Tomcat must be started before apache. BUT:
- http://localhost/examples/ : I can see the index of the directory
- http://localhost/examples/jsp/ : I can see the page index.html with the
different JSP examples
- http://localhost/examples/jsp/num/numguess.jsp : the browser is blocked,
with the wait cursor

I can stop Tomcat, but I cannot stop apache who is running with full CPU
....

Any idea ?

Xavier

----- Original Message -----
From: Xavier NOPRE <xnopre@netceler.com>
To: Mailing list Tomcat-User <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, November 02, 2001 11:58 AM
Subject: Tomcat 4.0.1 + Apache 1.3.22


> Hi all,
>
> I am desparate. I am trying to install tomcat running under apache. I have
> search the WEB but I did not found any complete documentation.
>
> The informations of what I have done are above:
> - what is missing or wrong ?
> - is the test URL correct ?
> - What do I have to start first : apache or tomcat ?
> - Do tomcat start the standalone service ?
>
> Thanks for any help
> Xavier
>
>
> -------------------------------------------------
> Informations:
>
> - Windows NT 4
> - Apache 1.3.22
> - Tomcat 4.0.1
> - webapp module downloaded
>
(http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-tomcat-4.0/release/v4.0.1/bin/win3
> 2/webapp-module-1.0-tc40-windows.zip)
> - libapr.dll and mod_webapp.so extracted in <apache_home>/apache/modules
> - for apache, httpd.conf updated:
>     - after "#LoadModule" list, I have added the folowwing line:
>
> LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
>
>     - after the "AddModule" list, I have added the folowwing line (without
> this line I have an error message):
>
> AddModule   mod_webapp.c
>
>     - after section "<IfModule mod_setenvif.c>", I have added the
following
> lines:
>
> WebAppConnection conn      warp  localhost:8008
> WebAppDeploy     examples  conn  /examples
> WebAppInfo       /webapp-info
>
>     - I have tried to replace the second line with the following:
>
> WebAppDeploy     examples  conn  "C:\Program Files\Apache Tomcat
> 4.0\webapps\example"
>
> - I have changed nothin in the configuration of Tomcat, the file
server.xml
> containing a section "<Service name="Tomcat-Apache">"
> - I start tomcat, the output is :
>
>         Starting service Tomcat-Standalone
>         Apache Tomcat/4.0.1
>         Starting service Tomcat-Apache
>         Apache Tomcat/4.0.1
>
> - I start apache
> - I try : http://localhost/ : I get the apache test page
> - I try : http://localhost/examples/ : error 404
>
>
>
> --
> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>


--
To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message