tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ilic Aleksandar <flyl...@gavrilo.elfak.ni.ac.yu>
Subject Re: using Apache and Tomcat 4.0
Date Tue, 30 Oct 2001 15:37:29 GMT

It doesn't work:(( Can u mail me a part of yr httpd.conf where u have set
up webapp_module??  I am always geting 404 error. Do I have to make link
to $CATALINA_HOME/webaps/examples from apache root directory? I don't have
anu more idea:(
					Ilic Aleksandar

> Ummm... try removing the last / from your WebAppDeploy command in the
> httpd.conf file.  It should work better if it looks like this:
>
> WebAppDeploy examples warpConnection /examples
>
> At least this is how I put them in my .conf file and everything works without
> a problem.
>
> --David Smith
>
> On Saturday 27 October 2001 04:36 pm, you wrote: > Hi there, > > I am
> trying to integrate Apache-1.20 and Tomcat-4.0 via > webapp_module. I
> have done next steps: > > LoadModule webapp_module
> libexec/mod_webapp.so > AddModule mod_webapp.c > WebAppConnection
> warpConnection warp my_host:8008 > WebAppDeploy examples
> warpConnection /examples/ > > And of course I have restarted both
> Apache and Tomcat. But When I enter in > browser
> http://myhost/examples it doesn't work! and >
> http://myhost:8080/examples works fine. Can anybody help me or at list
> > tell me wher to find some docs about that. > Ilic Aleksandar > > >
> -- > To unsubscribe, e-mail:  >
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org> For additional >
> commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message