tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Casto" <rob...@cincijava.com>
Subject RE: Launching subprocess under Tomcat as a Service
Date Fri, 26 Oct 2001 00:40:43 GMT
I have been dealing with this problem for some time. I would like it very
much if someone would reply and let me know if they have experienced the
same problem and if so, how they dealt with it.

Robert Casto

.........................................................
 CinciJava | Java Development and Training

Robert Casto | robert@cincijava.com
513-349-JAVA | www.cincijava.com

-----Original Message-----
From: Robert Casto [mailto:robert@cincijava.com]
Sent: Wednesday, October 24, 2001 10:40 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Launching subprocess under Tomcat as a Service

To all,

I have a servlet that spawns a process to generate PDF reports. When I run
Tomcat 3.2.3 using the startup.bat method, everything works fine. The
subprocess runs, completes its task, and my Servlet returns and completes
its processing. The problem comes when running Tomcat as a service using
jk_nt_service.exe. My Servlet will run, all of my webpages will work, but
when my Servlet spawns the subprocess to generate the PDF file, it hangs. I
have tried changing the settings of the service to log in as various users
with no luck. Any suggestions on how to ensure that the subprocess will
execute while running Tomcat as a service. NOTE: This problem occurs whether
I am using NT4 SP6 or Win2k.

Robert Casto


........................................................
 CinciJava | Java Development and Training

Robert Casto | robert@cincijava.com
513-349-JAVA | www.cincijava.com






Mime
View raw message