tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From michael.br...@lynx.de
Subject RE: mod_webapp
Date Tue, 09 Oct 2001 07:30:40 GMT

Hi Michael,

I just set up a Tomcat 4.0 with Apache 1.3.20 on SuSE Linux 7.1. All I
needed to get this running
was documented in the readme which came with the mod_webapp connector and
II had no
problems.

I can't understand the complaints of the last days except for the missing
connector for windows.
But a little more patience would be deserving...

Mit freundlichem Gruß / Regards

Michael Brohl





                                                                                         
                             
                    Michael                                                              
                             
                    Weissenbacher            To:     "'tomcat-user@jakarta.apache.org'"  
                             
                    <MWeissenbacher@ne        <tomcat-user@jakarta.apache.org>  
                                      
                    t4you.net>               cc:                                      
                                
                                             Subject:     RE: mod_webapp                 
                             
                    08.10.2001 18:30                                                     
                             
                    Please respond to                                                    
                             
                    tomcat-user                                                          
                             
                                                                                         
                             
                                                                                         
                             




i think i'll add my comment, too

well, i've spent more than i whole day on mod_webapp with tc4 trying to get
it to work on linux (suse 7.2, i386) because the pre-compiled one didn't
work and always bugged me with the "EAPI" messages.
i finally gave up and went back to tomcat 3.2.3 and mod_jk.
if i have to compile it myself, i would need better documentation.
so i'll wait if there will be more pre-compiled versions. or do they want
me
to use tomcat standalone?
at this time there is no support from mod_webapp for other web servers, is
there?

michael





Mime
View raw message