tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pier Fumagalli <p...@betaversion.org>
Subject Re: using Apache and Tomcat 4.0
Date Wed, 31 Oct 2001 02:05:59 GMT
This _really_ looks like a problem with your <VirtualHost> section... You
must have enable name-based virtual hosts, and did put WebAppDeploy outside
of your <VirtualHost> section (maybe the default, the first one?)

    Pier


Ilic Aleksandar at flylord@gavrilo.elfak.ni.ac.yu wrote:
> 
> It doesn't work:(( Can u mail me a part of yr httpd.conf where u have set
> up webapp_module??  I am always geting 404 error. Do I have to make link
> to $CATALINA_HOME/webaps/examples from apache root directory? I don't have
> anu more idea:(
> Ilic Aleksandar
> 
>> Ummm... try removing the last / from your WebAppDeploy command in the
>> httpd.conf file.  It should work better if it looks like this:
>> 
>> WebAppDeploy examples warpConnection /examples
>> 
>> At least this is how I put them in my .conf file and everything works without
>> a problem.
>> 
>> --David Smith
>> 
>> On Saturday 27 October 2001 04:36 pm, you wrote: > Hi there, > > I am
>> trying to integrate Apache-1.20 and Tomcat-4.0 via > webapp_module. I
>> have done next steps: > > LoadModule webapp_module
>> libexec/mod_webapp.so > AddModule mod_webapp.c > WebAppConnection
>> warpConnection warp my_host:8008 > WebAppDeploy examples
>> warpConnection /examples/ > > And of course I have restarted both
>> Apache and Tomcat. But When I enter in > browser
>> http://myhost/examples it doesn't work! and >
>> http://myhost:8080/examples works fine. Can anybody help me or at list
>>> tell me wher to find some docs about that.


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message