tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bin.Hu...@ReadRite.com
Subject problems on integration Apache 1.3 and tomcat 4.0 under NT envi ronment
Date Wed, 24 Oct 2001 18:18:11 GMT




> Hi, there,
> 
> Here is the problem:
> 
> I succeed install Apache 1.3 and tomcat 4.0.  it works fine independently.
> 
> Now I am trying to integrate them together as following:
> 
> 1) downloaded mod_webapp...for win32 and unzipped
> 
> 2) copied mod_webapp.so and libaper.dll to the module directory in Apache
> 
> 3) edit configuration file of Apache and problems appear here:
> 	A. add a line of :
> 		LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
> 		AddModule  webapp_module mod_webapp.c
> 
> 	B. run the program of test configuration and it returns:
> 
> 		Cannot add module via name 'mod_webapp.c': not in list of
> loaded modules
> 	C. If I comments out the line" AddModule mod_webapp.c" and run test
> configuration, it returns Syntax OK.
> 		Q: Can we leave this line commenting out?  If no, what to
> do?
> 
> 	D. with the above item C (commenting out), I added the following:
> 		WebAppConnection warpConnection warp localhost:8008
> 		webAppDeploy examples warpConnection /examples/
> 
> 	    and run the test configuration, it returns:
> 		Invalid virtual host name
> 		Q: I did not edit virtual host name, why it says invalid?
> How to solve this problem?
> 
> 	E. For win32, do we need mod_jserv file in the modules directory of
> Apache? If yes, where can I find a built mod_jserv file? is the file
> "libaper.dll" a equivalent of mod_jserv?
> 
> Thank you very much for help.
> 
> Bin 

Mime
View raw message