tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ignacio J. Ortega" <na...@siapi.es>
Subject RE: IIS 5.0 and Tomcat/Win2000
Date Sun, 14 Oct 2001 16:36:50 GMT
I have a wild idea about your problem, i found very strange that tomcat
receives the url for the extension, this truly strange, and in addition
the filter receives the dll url too, and is very strange too that this
show up in log.. i can only imagine a way for that to occurs.., do you
have 2 isapi_redirector filters?, if this is not true.., i cannot
imagine how you can get this logs.. you have some extension working.,
because tomcat receive the request.., anyone with more ideas?

Some have reported that a reinstall of IIS may help.. 

Saludos ,
Ignacio J. Ortega


> -----Mensaje original-----
> De: Michael Risch [mailto:mrisch@computerlaw.com]
> Enviado el: domingo 14 de octubre de 2001 6:34
> Para: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Asunto: RE: IIS 5.0 and Tomcat/Win2000
> 
> 
> Attached...
> 
> >>> nacho@siapi.es 10/13/01 07:00PM >>>
> Please post your uwm.p file..
> 
> Saludos ,
> Ignacio J. Ortega
> 
> 
> > -----Mensaje original-----
> > De: Michael Risch [mailto:mrisch@computerlaw.com] 
> > Enviado el: domingo 14 de octubre de 2001 3:50
> > Para: tomcat-user@jakarta.apache.org 
> > Asunto: RE: IIS 5.0 and Tomcat/Win2000
> > 
> > 
> > yep, though if there is a way to test that, let me know.
> > 
> > >>> nacho@siapi.es 10/13/01 06:39PM >>>
> > Do you have execute privs in the jakarta virtual dir?
> > 
> > Saludos ,
> > Ignacio J. Ortega
> > 
> > 
> > > -----Mensaje original-----
> > > De: Michael Risch [mailto:mrisch@computerlaw.com] 
> > > Enviado el: sábado 13 de octubre de 2001 21:55
> > > Para: tomcat-user@jakarta.apache.org 
> > > Asunto: IIS 5.0 and Tomcat/Win2000
> > > 
> > > 
> > > I have seen this question asked a lot, but have not found the 
> > > answer - hence, I am asking here with detail...  Thanks for 
> > > any advice...
> > > 
> > > It seems that this problem only is happening to people with 
> > > Win2000/IIS5.0
> > > 
> > >  My redirector is working, but ajp12 keeps giving me a 403 
> > > error.  Here are some logs. 
> > > Any ideas on how I can get this to process?  It looks like I am
> > > getting passed to Tomcat, which is dropping the ball.  These same
> > > directories work over the 8080 port.  This is all standalone.
> > > 
> > > isapi.log:
> > > [jk_isapi_plugin.c (408)]: HttpFilterProc started
> > > [jk_isapi_plugin.c (429)]: In HttpFilterProc test redirection of
> > > /examples/jsp/num/numguess.jsp
> > > [jk_uri_worker_map.c (345)]: Into
> > > jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
> > > [jk_uri_worker_map.c (407)]: 
> jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker,
> > > Found a match ajp12
> > > [jk_isapi_plugin.c (439)]: HttpFilterProc
> > > [/examples/jsp/num/numguess.jsp] is a servlet url - should 
> > redirect to
> > > ajp12
> > > [jk_isapi_plugin.c (461)]: HttpFilterProc check if
> > > [/examples/jsp/num/numguess.jsp] is points to the web-inf 
> directory
> > > [jk_isapi_plugin.c (408)]: HttpFilterProc started
> > > [jk_isapi_plugin.c (429)]: In HttpFilterProc test redirection of
> > > /jakarta/isapi_redirect.dll
> > > [jk_uri_worker_map.c (345)]: Into
> > > jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
> > > [jk_uri_worker_map.c (435)]: 
> jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker,
> > > done without a match
> > > [jk_isapi_plugin.c (452)]: HttpFilterProc
> > > [/jakarta/isapi_redirect.dll] is not a servlet url
> > > [jk_isapi_plugin.c (461)]: HttpFilterProc check if
> > > [/jakarta/isapi_redirect.dll] is points to the web-inf directory
> > > [jk_isapi_plugin.c (517)]: HttpExtensionProc started
> > > [jk_worker.c (123)]: Into wc_get_worker_for_name ajp12
> > > [jk_worker.c (127)]: wc_get_worker_for_name, done  found a worker
> > > [jk_isapi_plugin.c (539)]: HttpExtensionProc got a worker for name
> > > ajp12
> > > [jk_ajp12_worker.c (223)]: Into jk_worker_t::get_endpoint
> > > [jk_ajp12_worker.c (121)]: Into jk_endpoint_t::service
> > > [jk_connect.c (108)]: Into jk_open_socket
> > > [jk_connect.c (115)]: jk_open_socket, try to connect socket = 312
> > > [jk_connect.c (124)]: jk_open_socket, after connect ret = 0
> > > [jk_connect.c (132)]: jk_open_socket, set TCP_NODELAY to on
> > > [jk_connect.c (140)]: jk_open_socket, return, sd = 312
> > > [jk_ajp12_worker.c (134)]: In jk_endpoint_t::service, sd = 312
> > > [jk_ajp12_worker.c (357)]: Into ajpv12_handle_request
> > > [jk_ajp12_worker.c (361)]: ajpv12_handle_request, sending 
> the ajp12
> > > start sequence
> > > [jk_ajp12_worker.c (413)]: ajpv12_handle_request, sending 
> > the headers
> > > [jk_ajp12_worker.c (432)]: ajpv12_handle_request, sending the
> > > terminating mark
> > > [jk_ajp12_worker.c (477)]: ajpv12_handle_request done
> > > [jk_ajp12_worker.c (148)]: In jk_endpoint_t::service, sent request
> > > [jk_ajp12_worker.c (493)]: Into ajpv12_handle_response
> > > [jk_ajp12_worker.c (507)]: ajpv12_handle_response, read 
> Status: 404
> > > Not Found
> > > [jk_ajp12_worker.c (535)]: ajpv12_handle_response, read 
> > Status=404 Not
> > > Found
> > > [jk_ajp12_worker.c (507)]: ajpv12_handle_response, read 
> > Content-Type:
> > > text/html
> > > [jk_ajp12_worker.c (535)]: ajpv12_handle_response, read
> > > Content-Type=text/html
> > > [jk_ajp12_worker.c (547)]: ajpv12_handle_response, 
> allocating header
> > > arrays
> > > [jk_ajp12_worker.c (507)]: ajpv12_handle_response, read
> > > Content-Length: 201
> > > [jk_ajp12_worker.c (535)]: ajpv12_handle_response, read
> > > Content-Length=201
> > > [jk_ajp12_worker.c (507)]: ajpv12_handle_response, read
> > > Servlet-Engine: Tomcat Web Server/3.2.1 (JSP 1.1; Servlet 
> 2.2; Java
> > > 1.3.0; Windows 2000 5.0 x86; java.vendor=Sun Microsystems Inc.)
> > > [jk_ajp12_worker.c (535)]: ajpv12_handle_response, read
> > > Servlet-Engine=Tomcat Web Server/3.2.1 (JSP 1.1; Servlet 2.2; Java
> > > 1.3.0; Windows 2000 5.0 x86; java.vendor=Sun Microsystems Inc.)
> > > [jk_ajp12_worker.c (507)]: ajpv12_handle_response, read 
> > > [jk_ajp12_worker.c (509)]: ajpv12_handle_response, 
> headers are done
> > > [jk_ajp12_worker.c (568)]: ajpv12_handle_response, 
> starting response
> > > [jk_isapi_plugin.c (201)]: Into jk_ws_service_t::start_response
> > > [jk_ajp12_worker.c (579)]: ajpv12_handle_response, 
> reading response
> > > body
> > > [jk_isapi_plugin.c (335)]: Into jk_ws_service_t::write
> > > [jk_ajp12_worker.c (595)]: ajpv12_handle_response, 
> response body is
> > > done
> > > [jk_ajp12_worker.c (607)]: ajpv12_handle_response done
> > > [jk_isapi_plugin.c (551)]: HttpExtensionProc service() returned OK
> > > [jk_ajp12_worker.c (163)]: Into jk_endpoint_t::done
> > > 
> > > tomcat.log:
> > > 
> > > 2001-10-12 11:15:30 - ContextManager: No handler for request R(  +
> > > /jakarta/isapi_redirect.dll + null) 404
> > > 2001-10-12 11:15:30 - Ctx(  ): 404 R(  + 
> > /jakarta/isapi_redirect.dll +
> > > null) null
> > > 2001-10-12 11:15:30 - Ctx(  ): Handler
> > > tomcat.notFoundHandler(null/null) tomcat.notFoundHandler
> > > 
> > > w3svc log:
> > > 06:15:30 127.0.0.1 GET /jakarta/isapi_redirect.dll 200
> > > 
> > > My registry entries are right, and the ISAPI arrow is a green up
> > > arrow.
> > > 
> > > Any ideas?  Thanks in advance.
> > > 
> > 
> 

Mime
View raw message