tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jean-frederic clere <jfrederic.cl...@fujitsu-siemens.com>
Subject Re: build problem with mod_webapp
Date Mon, 08 Oct 2001 14:03:24 GMT
"Peter M. Nielsen" wrote:
> 
> I have installed tomcat 4.0 and apache-1.3.20, and want to install the
> mod_webapp module. The configure process works finde, but when i invoke make
> i get the following error:
> 
> make[1]: Entering directory `/work/webapp-module-1.0-tc40'
> 
> make[1]: Entering directory "lib"
> make[1]: Invoking "make  build"
> make[2]: Entering directory `/work/webapp-module-1.0-tc40/lib'
> /usr/bin/gcc -g -O2  -g -O2 -DLINUX=2 -D_REENTRANT  -I/work/webapp-module-1.
> 0-tc40/apr/include -I/work/webapp-module-1.0-tc40/include -c "wa_main.c" -o
> "wa_main.o"
> In file included from
> /work/webapp-module-1.0-tc40/apr/include/apr_general.h:61,
>                  from /work/webapp-module-1.0-tc40/include/wa.h:77,
>                  from wa_main.c:59:
> /work/webapp-module-1.0-tc40/apr/include/apr.h:292:27: sys/syslimits.h: No
> such file or directory
> make[2]: *** [wa_main.o] Error 1
> make[2]: Leaving directory `/work/webapp-module-1.0-tc40/lib'
> make[1]: Exiting directory "lib"
> make[1]: *** [template] Error 2
> make[1]: Leaving directory `/work/webapp-module-1.0-tc40'
> make: *** [lib-build] Error 2
> 
> any hints about what's wrong?

Something was wrong when making the tarball - you have to remove the
apr/config.cache -

> 
> - Peter
> 
> Institut for Konjunktur-Analyse
> Aabenraa 29 * DK-1124 KĂžbenhavn K
> phone: (+45) 33 32 82 70 * fax: (+45) 33 93 03 67 * http://www.ifka.dk

Mime
View raw message