tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcel Stoer" <marcel.st...@bluewin.ch>
Subject Re: tomcat ajp13 errors(henri where are you?)
Date Wed, 10 Oct 2001 17:39:03 GMT
> Where did you insert
>
> <Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector" port="8009"
> minProcessors="5" maxProcessors="75" acceptCount="10" debug="0" />
>
> It must be Apache-Standalone no in Apache-Warp .
>
> Catalina logs could be nice also

Hi Henri

Does Apache come with Tomcat or why are you talking about Apache? I'm using
IIS as a webserver for static (and asp of course) pages...;-))

As shown at the bottom of my first mail I inserted
<!-- Define an AJP13 Connector on port 8009 -->
<Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector" port="8009"
minProcessors="5" maxProcessors="75" acceptCount="10" debug="0"/>

in server.xml directly after the connector for port 8080. I've attached the
file to make sure.
There's no record in any of the logs in the tomcat/logs directory for the
time when access was attempted (19:12:24 as seen in iis log) through IIS.

Sorry, I would like to give more information. Just tell me what you need!

Thanks
Marcel



> -
> Henri Gomez                 ___[_]____
> EMAIL : hgomez@slib.fr        (. .)
> PGP KEY : 697ECEDD    ...oOOo..(_)..oOOo...
> PGP Fingerprint : 9DF8 1EA8 ED53 2F39 DC9B 904A 364F 80E6
>
>
> -----Original Message-----
> From: Marcel Stoer [mailto:marcel@frightanic.com]
> Sent: Tuesday, October 09, 2001 7:36 PM
> To: GOMEZ Henri
> Cc: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: tomcat ajp13 errors(henri where are you?)
>
>
> Hi all
>
> I've set up Tomcat 4.0 with IIS 5.0 and both servers run perfectly as
> individuals (examples work). And now... integrating
>
> Henri Gomez offers files (http://jakarta.apache.org/~hgomez/ajp13-tc4.0/)
> and instructions for ajp13 and Tomcat 4.0. So, I followed his instructions
> and afterwards the tc3.3 - iis howto
> (http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-3.3-doc/tomcat-iis-howto.html) .
> HOWEVER, I must have made a minor but crucial mistake during the setup.
All
> checks (in howto) seem to be fine.
>
> iis log:
> 19:12:24 127.0.0.1 GET /jakarta/isapi_redirect.dll 500
>
> isapi log:
> [jk_connect.c (143)]: jk_open_socket, connect() failed errno = 61
> [jk_ajp13_worker.c (174)]: In jk_endpoint_t::connect_to_tomcat, failed
errno
> = 61
> [jk_ajp13_worker.c (587)]: Error connecting to the Tomcat process.
> [jk_isapi_plugin.c (554)]: HttpExtensionProc error, service() failed
>
> in workers.properties:
> worker.ajp13.port=8009
> worker.ajp13.host=localhost
> worker.ajp13.type=ajp13
>
> in uriworkermap.properties:
> /servlet/*=ajp13
> /examples/*=ajp13
>
> in server.xml:
> <Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector" port="8009"
> minProcessors="5" maxProcessors="75" acceptCount="10" debug="0" />
>
>
> Any hints greatly appreciated!!
> Cheers, Marcel

Mime
View raw message