tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raimee <rai...@sympatico.ca>
Subject Re: Apache -> mod_webapp -> Tomcat 4 with multipart/form-data encodingproblem
Date Wed, 26 Sep 2001 12:38:46 GMT
I have the Oreilly MultiPart working on an NT Server with Tomcat 4.0.
I am running the upload servlet through the beta 7 webapp_mod, as there
isn't a final release available. This works.

Jaek wrote:

> I've got a small test webapp that uses
> com.oreilly.servlet.MultipartRequest in order to allow file uploading.
>
> The following occurs while using Tomcat 4.0:
>
> When I go to the web-app directly via the Tomcat server via port 8080
> everything works fine.
>
> When I go through Apache via mod_webapp to the Tomcat server I get the
> exception "java.io.IOException: unexpected end of part".
>
> Note that everything seems to be setup properly - I can execute the
> servlets in the /examples webapp just fine.
>
> Note also that it works correctly with the same Linux install and Apache
> setup (on a different machine), but with Tomcat 3.2 using mod_jk.
>
> Given the above information I suspect that it's mod_webapp that is having
> the problems.
>
> I am planning on reading through the any docs I can find on mo_webapp, but
> won't be able to do so before the weekend.  However, I would like to have
> this in place and working by Friday evening as we will be using this
> install for servlet development (thus before I have a chance to dig in
> deeper).
>
> If you have an ideas or suggestions on how to get this working correctly,
> please let me know.
>
> Thanks in advance,
> --Jaek Smith


Mime
View raw message