tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pier P. Fumagalli" <p...@betaversion.org>
Subject Re: Tomcat port 8080, Apache port 80, jsp?
Date Fri, 17 Aug 2001 16:44:50 GMT
I'll have to check in the MSDN documentation what error 2140 stands for...

    Pier

Shawn Evans at shawnwe@hotmail.com wrote:

> No error messages in the Apche or tomcat logs
> 
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Pier P. Fumagalli" <pier@betaversion.org>
> To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> Sent: Thursday, August 16, 2001 5:29 PM
> Subject: Re: Tomcat port 8080, Apache port 80, jsp?
> 
> 
>> Shawn Evans at shawnwe@hotmail.com wrote:
>> 
>>>  I read "Installing mod_webapp and using it with Apache 1.3" written by
>>> you, and I have been unsuccessful in getting it to work.  Here is my
>>> configuration:
>>> 
>>> Win NT4.0 sp6
>>> Apache 1.3.20 d:\webserver\Apache
>>> Tomcat 4.0.7b d:\webserver\Tomcat-4.0.7
>>> 
>>>  First, I copied 'mod_webapp.so' and 'libapr.dll' to my apache\modules,
>>> then I added this to my httpd.conf
>>> 
>>> [...]
>>> #AddModule mod_actions.c mod_setenvif.c mod_isapi.c
>>> AddModule mod_webapp.c
>>> [...]
>>> #LoadModule usertrack_module modules/mod_usertrack.so
>>> LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so
>>> [...]
>>> WebAppConnection conn warp localhost:8008
>>> WebAppDeploy examples conn  /examples
>>> WebAppInfo /webapp-info
>>> [...]
>>> 
>>>  I kick Apache off as a service (Tomcat is already running as a service)
>>> and here is the error that I get "Error 2140:An internal Windows NT
> error
>>> occurred"... I am able to run Tomcat 4.0.7 as a service without
> Apache...
>>> and Apache runs fine when I comment out the 5 lines I added above, but I
>>> need to get them working in sequence with one another.
>> 
>> Nothing in your error_log? That's pretty weird... What about starting it
>> from the console?
>> 
>>     Pier
>> 
>> 
>> 


Mime
View raw message