tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nance, Michael" <MNa...@tickets.com>
Subject Help Starting [Tomcat 3.2.2 Solaris] with Apache
Date Fri, 17 Aug 2001 14:56:08 GMT
I am still having trouble starting tomcat and apche together.  Sometimes the
connector will start and sometimes it won't.

To start I include a copy of the tomcat- auto file that I renamed in
httpd.conf.  I have this at the last line of my file

Include
/opt/pokemon/bin/col_bin/tomcat/tomcat35_322/conf/tomcat-mod_jk-apache.conf

I have this in the file tomcat-mod_jk-apache.conf  ( along with othere
stuff)
 

#
# Root context mounts for Tomcat
#
JkMount /*.jsp ajp13
JkMount /servlet/* ajp13
JkMount /buy/* ajp13
JkMount /olympics/*  ajp13
JkMount /sloc2002/* ajp13
JkMount /maintenance/* ajp13
JkMount /xml/* ajp13

This is from my server.xml file
<ContextManager debug="0" workDir="work" >
        <!-- ContextInterceptor
className="org.apache.tomcat.context.LogEvents" / -->
        <ContextInterceptor className="org.apache.tomcat.context.AutoSetup"
/>
        <ContextInterceptor
className="org.apache.tomcat.context.DefaultCMSetter" />
        <ContextInterceptor
className="org.apache.tomcat.context.WorkDirInterceptor" />
        <ContextInterceptor
className="org.apache.tomcat.context.WebXmlReader" />
        <ContextInterceptor
className="org.apache.tomcat.context.LoadOnStartupInterceptor" />
        <!-- Request processing -->
        <RequestInterceptor
className="org.apache.tomcat.request.SimpleMapper" debug="0" />
        <RequestInterceptor
className="org.apache.tomcat.request.SessionInterceptor" />
        <RequestInterceptor
className="org.apache.tomcat.request.SecurityCheck" />
        <RequestInterceptor className="org.apache.tomcat.request.FixHeaders"
/>

        <Connector className="org.apache.tomcat.service.PoolTcpConnector">
            <Parameter name="handler"
value="org.apache.tomcat.service.connector.Ajp12ConnectionHandler"/>
            <Parameter name="port" value="8007"/>
            <Parameter name="max_threads" value="500"/>
            <Parameter name="max_spare_threads" value="200"/>
            <Parameter name="min_spare_threads" value="100" />
        </Connector>

        <Connector className="org.apache.tomcat.service.PoolTcpConnector">
           <Parameter name="handler"
value="org.apache.tomcat.service.connector.Ajp13ConnectionHandler"/>
           <Parameter name="port" value="8009"/>
           <Parameter name="max_threads" value="500"/>
           <Parameter name="max_spare_threads" value="200"/>
           <Parameter name="min_spare_threads" value="100" />
       </Connector>
        <Context path="" docBase="../../../../src/public_html" debug="0"
reloadable="true" >
        </Context>

    </ContextManager>


If I do a netstat -a sometimes 8007 starts sometimes it doesn't but I
haven't had success with 8009 started.

I try to hit my servlet and I get this in my mod_jk.log

[jk_ajp13_worker.c (173)]: In jk_endpoint_t::connect_to_tomcat, failed errno
= 146
[jk_ajp13_worker.c (586)]: Error connecting to the Tomcat process.


Any help would greatly be appreciated.
Thanks


Mime
View raw message