tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Upshall" <rupsh...@johnson.ca>
Subject Re: Error running Tomcat as a Service with NT and 2000
Date Thu, 16 Aug 2001 18:22:39 GMT
Hi,

These steps worked for me, it took me a while to get it all up and running
so I documented each step.  I have  gotten it working a couples times using
these steps so it should work for you too.

Good luck

Robert Upshall
Johnson Incorporated - Team Leader, Internet Development
rupshall@johnson.ca
(902) 629-2093

----- Original Message -----
From: "Piper, James" <JamesPiper@spherion.com>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Thursday, August 16, 2001 4:13 PM
Subject: Error running Tomcat as a Service with NT and 2000


> Hello,
>
> I am following the instructions you have on the website named Working with
> the Jakarta NT Service, and I am still unable to get it to work.  When
> I click on the service in the Services option of Windows, it trys to start
> and then I get a 2140 Internal Windows error.
>
> Do you know what could be causing this?  I am using Windows NT, with IIS
and
> Tomcat version 3.3.2.  I am able to run Tomcat
> just fine on the server when I use the Tomcat.bat file?
>
> Any help you could give will be greatly appreciated.
>
> Thanks in advance
>
> James (Jim) R. Piper, CPA
> Software Engineer
> Spherion Corporation
> Phone: (954) 489-7607
> Pager: (954) 307-8700
> Fax:     (954) 938-7777
> jamespiper@spherion.com
>
>

Mime
View raw message