tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matt He" <...@itsc.uah.edu>
Subject Re: New to servlets: Parameter initialisation in web.xml
Date Mon, 20 Aug 2001 14:19:08 GMT
Did you restart tomcat?

matt



----- Original Message ----- 
From: "chris hutchings" <chris_hutchings@yahoo.co.uk>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, August 20, 2001 8:53 AM
Subject: New to servlets: Parameter initialisation in web.xml


> Hi,
> Thanks for the replies, but perhaps I was a bit vague
> in my description.
> 
> I have written a couple of example servlets which I
> placed in the \webapps\ROOT\WEB-INF\classes folder,
> and these work ok
> 
> The next example that I tried involved setting an
> <init-param> parameter in web.xml (for a counter) and
> a servlet that would use this value.
> (all copied out of a book)
> 
> Since I was using the \webapps\ROOT\WEB-INF\classes
> folder for my servlets, I altered the web.xml in
> /ROOT/WEB-INF.
> 
> The servlet executed ok, but the variable was not
> initialised - I printed it out an it was 'null' 
> 
> i.e. the servlets executing from
> \webapps\ROOT\WEB-INF\classes can not see the params
> specified in ROOT/WEB-INF/web.xml.
> 
> hmm, why is this?
> 
> i can now get the supplied examples to work,.
> 
> thanks  chris.
> 
> 
> 
> 
> ____________________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Get your free @yahoo.co.uk address at http://mail.yahoo.co.uk
> or your free @yahoo.ie address at http://mail.yahoo.ie


Mime
View raw message