tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Draucker <rich...@draucker.com>
Subject Re: Missing file, libstd++-libc6.1-1.so.2
Date Thu, 09 Aug 2001 01:30:26 GMT
The RH website has a note that jdk1.3.1 doesn't work correctly.  An upgrade 
to RH7.1 will resolve the problem.


On Wednesday 08 August 2001 06:06 pm, you wrote:
> Hi,
> Probably installing the compat* library rpms from the redhat cd, which
> contains the older libraries will solve the problem
>
> Mvgr,
> Martin
>
> > -----Original Message-----
> > From: Marty Haught [mailto:mhaught@sunflower.com]
> > Sent: Wednesday, August 08, 2001 6:03 PM
> > To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> > Subject: Missing file, libstd++-libc6.1-1.so.2
> >
> >
> > Hi All,
> >
> > 	I just joined the list as I'm new to website admin duties
> > and am trying to
> > bring up a tomcat server on a linux/apache box.
> > My current setup is RedHat 7, Apache 1.3.12,  jdk1.3.1, and Tomcat
> > 3.2.3.  I've been working on this server with my free time for the last
> > month or so.
> >
> > BTW,
> > JAVA_HOME= /usr/java/jdk1.3.1
> > TOMCAT_HOME=/var/tomcat
> >
> >
> > Here's my error that's in my tomcat log.
> >
> > /usr/java/jdk1.3.1/bin/i386/native_threads/java: error while
> > loading shared
> > libraries: libstdc++-libc6.1-1.so.2: cannot open shared object file: No
> > such file or directory
> >
> > Indeed this file does not exist and I'm wondering how I should go about
> > fixing that.  Apache is operational and has been serving webpages for a
> > while now.  I think mod_jk is loading correctly (according to logs) but I
> > have yet to attempt a jsp page as Tomcat does not start for me.
> >
> > Thanks for any help you can offer.
> >
> > Marty

-- 
Richard Draucker richard@protected-data.com
Protected-Data.Com www.protected-data.com
Remote Data Support For Web Developers


Mime
View raw message